hirdetés
2021. július. 28., szerda - Szabolcs.
hirdetés

Az OGYÉI néhány héttel ezelőtt regisztrálta, és a napokban meg is érkezett az országba az a teszt, amely végre megszünteti azt a helyzetet, hogy a hazai lakosság antigén tesztek helyett százezres léptékben vásárolt antitest teszteket a friss fertőzések kimutatásának céljából.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által elrendelt országos fogyasztóvédelmi ellenőrzés szerint a "natúr", "bio" vagy "vegán" megjelölések többnyire joggal szerepelnek az arckrémek csomagolásán.

Jellemzően nem csökken a dolgozók száma azokban a patikákban, ahol elkötelezték magukat a robotizáció mellett, derül ki a Világgazdaság összeállításából.

Férfiaknak ajánlott étrend-kiegészítő forgalmazását tiltotta meg a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), miután a kapszulákban gyógyszer-hatóanyagot mutatott ki a hatóság laboratóriuma.

Ősszel a tervek szerint ismét megújítják a kormány és a Magyar Gyógyszerészi Kamara közötti stratégiai megállapodást – mondja a Növekedés.hu-nak adott interjúban Hankó Zoltán, a kamara elnöke.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés