hirdetés
hirdetés
2021. június. 18., péntek - Arnold, Levente.
hirdetés

Májustól szavazhatnak a „Kedvenc Patikám” cím elnyerésére

Ki lesz az év gyógyszerésze?

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara – a Roche Magyarország Kft. támogatásával – kilencedik alkalommal tett közzé pályázati felhívást az „Év Gyógyszerésze” és a „Kedvenc Patikám” cím elnyerésére.

hirdetés

A pályázat célja

Az „Év Gyógyszerésze” díjat és kitüntető címet elnyert gyógyszerésznek országos nyilvánosságot és kiemelkedő szakmai rangot adni munkájához, elismerve annak követésre méltó minőségét. A kiírók olyan gyógyszerészt kívánnak elismerésben részesíteni, aki példát mutat kiemelkedő szakmai teljesítményével, hatékony megoldások alkalmazásával és betegközpontú szemléletével a gyógyszerészi gondozásban, a gyógyszerellátásban és a gyógyszerfejlesztésben egyaránt.

A pályázat menete

  • Ezúton szeretnénk felkérni, hogy az Adatlap oldalon szavazatával jelölje meg azt a gyógyszerészt, vagy gyógyszerészeket, akik véleménye szerint méltóak lehetnek az Év Gyógyszerésze megtisztelő cím elnyerésére. Szavazatait leadhatja postai úton is (május 31-ig) a következő címen: Nero Solution Kft. 2092 Budakeszi, Szőlőskert utca 5-7.
  • A szervező a beérkező (internetes és postai) szavazatok alapján rangsort állít fel. A 10 legtöbb szavazatot kapott gyógyszerész névre szóló felkérést kap a pályázaton való részvétel további részleteivel. További 10 gyógyszerészt a betegek szavazatai alapján rangsorol a szervező, akik szintén felkérést kapnak a pályázaton való részvételre.
  • A kiválasztott gyógyszerészeket ezután személyesen keresi fel a szervező, előre egyeztetett időpontban, ahol személyes beszélgetés keretében munkásságuk egészéről tudnak teljes képet adni.
  • A szavazáson megjelölt gyógyszerészektől a szervezők egy rövid publikációt várnak el, előre meghatározott témakörökben, mely alább olvasható.

A pályázat nyílt, részt vehet minden aktív gyógyszerész. A pályázatokat a szakmai zsűri tagjai anonim módon bírálják el.

Díjazás

A 2019-as év Év Gyógyszerészének választott jelentkező a páratlan szakmai elismerésen túl idén is értékes, szakmailag is hasznos ajándékban részesül. A díjátadásra a Gyógyszerészek XXIX. Országos Kongresszusán kerül sor.

A „Kedvenc Patikám” cím elnyerésére május elsejétől nyílik kampány. A szavazatokért versenybe szállhat az ország bármely területéről minden aktív patika, gyógyszertár, melyekre szavazni elektronikus formában, a kedvencpatikam.hu/szavazas oldalon, illetve papír alapú szavazólap kitöltésével, és beküldésével lehet.
A papír alapú szavazólapokat postai úton, a Nero Solution Kft. 1506 Budapest, Pf 86/1 címre várjuk.

A kampány szeptember 30-ig tart.

(forrás: Nero Solution Kft.)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés