hirdetés
2022. június. 30., csütörtök - Pál.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2018-08-28

El kell dönteni, mi legyen: legyen újra hivatalos  a Gargarisma chloroformii, vagy tiltsák be, írja a PharmaOnline-nak dr. Dobson Szabolcs, a Magyar Gyógyszerésztörténeti Társaság elnöke.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2017-03-01

Kérdőjelek még bőven akadnak az e-recepttel kapcsolatban. Az MNO-nak Hankó Zoltán, a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke beszél ezekről.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2014-04-14

Mit tehetünk, ha nem szeretnénk, hogy a gyógyszerészek számára korlátlanul lekérdezhető legyen a teljes kezelési- és vénytörténetünk?

#4
PharmaOnline
2014-03-07

Annak ellenére, hogy „a szakma lázad a nagyobb rendezettség érdekében”, és lényegében mindenki számára is ez volna jó, mindmáig csak adatbázis-kezdemények vannak a hazai étrend-kiegészítők piacán. A gyógyszerészek és az orvosok is tanácstalanok, nem tudják, mely termékeket ajánlhatják biztonsággal a hozzájuk fordulóknak. 

#5
Pharma Tribune 1. évf. 1. szám
PharmaOnline
2014-03-07

Annak ellenére, hogy „a szakma lázad a nagyobb rendezettség érdekében”, és lényegében mindenki számára is ez volna jó, mindmáig csak adatbázis-kezdemények vannak a hazai étrend-kiegészítők piacán.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2012-07-13

A hazai egészségbiztosítás történetének eddigi legnagyobb csalását egy orvoslátogató tervelte ki, és kereste fel ötletével az orvosokat – írja a Magyar Nemzet.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2011-07-28

Még nincs egy ország sem, amelyben átfogóan szabályozták volna a hibridek és kimérák létrehozásával kapcsolatos kérdéseket, és megfogalmazták volna, milyen ember–állat vegyes lény létrehozása tilos, még akkor is, ha tudományosan lehetséges. Most úgy tűnik, Nagy-Britannia elsőként áttekinti az ügyet, és javasolja, hogy tiltsuk meg például olyan majom létrehozását, amelynek az agya kizárólag emberi neuronokból épül fel.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az édeskömény Dél-Európában és a Földközi-tenger mellékén őshonos, az ókor óta emésztési panaszok enyhítésére használt gyógynövény, amit fűszerként és élelmiszernövényként is hasznosítanak.