hirdetés
2023. március. 21., kedd - Benedek.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 132
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> Vashiány
2023-03-16

Bármilyen életszakaszában tart is valaki, nagyon fontos odafigyelni és gondoskodni arról, hogy a vas megfelelő mennyiségben és minőségben legyen jelen a szervezetében. A hangsúly a prevención van, fokozott figyelmet kell szentelni arra, hogy hiányállapot ne alakuljon ki!

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2023-03-14

A ragaszkodás a szabad, független Magyarországhoz, a magyar nemzethez köt össze bennünket több mint ezer esztendeje – mondta Novák Katalin köztársasági elnök a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2023-02-24

A Patikapénztár felmérése szerint tagjaik rendszeresen járnak szűrővizsgálatokra és odafigyelnek a táplálkozásukra is.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2023-02-07

A Családbarát hely védjegy népszerűsége azt bizonyítja, hogy a családbarát intézkedéseket egyre több cég tartja a munkavállalók és a foglalkoztatók számára is előnyt jelentő, fontos értéknek. A 2000. tanúsítványt a Richter Gedeon Nyrt. kapta.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2022-12-19

Gyöngyösiné Gutlébeth Nikoletta, a FájdalomKözpont gyógytornásza egy olyan tanulmányra hívta fel a figyelmet, amely szerint a gyógytorna sok esetben hatékonyabbnak bizonyult, mint a lökéshullám kezelés.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2022-11-02

A Debreceni Egyetem kutatói olyan technológiát dolgoztak ki, amely a meggy antocianin-tartalmának kinyerésével lehetővé teszi egy új élelmiszer-kiegészítő fejlesztését. A kutatás során fejlesztett étrendkiegészítő gélt a napokban vette nyilvántartásba az OGYÉI.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-10-26

A BioTechUSA vitaminokkal, étrendkiegészítőkkel és sporteszközökkel támogatja az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet betegeit és az őket ellátó dolgozókat.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2022-10-25

Az Eurobarometer 2022-es felmérése alapján a magyarok csupán 4 százaléka sportol rendszeresen, azonban 59 százalékuk egyáltalán nem edzi a testét.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2022-08-29

Az inhalációs szteroidok használata során felmerülő gyakori hibákra havja fel a figyelmet Potecz Györgyi tüdőgyógyász, a Tüdőközpont főorvosa.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2022-08-15

Tünetmentes asztma rosszabbodása esetén nem mindig jelent megoldást, ha a gyógyszerek adagolásán változtatnak. A fokozódó panaszok oka ugyanis nemcsak az asztma, hanem egyéb fennálló betegségek is lehetnek.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, hogy a TikTok és a többi közösségi platform a gyógyszerhiányt megoldani nem tudja, a hiány előidézésében és az indulatok korbácsolásában betöltött szerepük azonban kétségtelen és más módszerekkel alig helyettesíthető.