hirdetés
2023. március. 21., kedd - Benedek.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2020-04-03

Az autoimmun megbetegedésben szenvedőknél nem indokolt a gyógyszeres terápia abbahagyása vagy változtatása a CoVid-19-től való félelem miatt.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2017-09-22

Az autoimmun idegrendszeri betegségek számos új ellenanyag és ezekhez kapcsolódó szindróma felfedezése miatt átértékelődtek. E felismerések a pszichiátriai és a neurodegeneratív kórképek egy részének diagnosztikai megközelítését is átformálták, és a neurológia-pszichiátria új határterületét eredményezték.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2015-08-18

A sclerosis multiplex (SM) gyógyszerekkel egyre jobban kezelhető, de még nem gyógyítható betegség. Tévhitnek bizonyult, hogy a terhesség és a szülés rontaná lefolyását.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2013-10-28

A Novartis és a Biogen Idec nyilvánosságra hozta a betegség orális terápiájában alkalmazott két szer adatait.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2012-01-23

Január 20-án az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) engedélyezte az első olyan teszt forgalmazását, amellyel kimutatható egy ritka agyi fertőzés kockázata.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, hogy a TikTok és a többi közösségi platform a gyógyszerhiányt megoldani nem tudja, a hiány előidézésében és az indulatok korbácsolásában betöltött szerepük azonban kétségtelen és más módszerekkel alig helyettesíthető.