hirdetés
2023. március. 21., kedd - Benedek.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4999
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2023-03-21

Mindannyian tapasztaltuk már, hogy az öregedéssel járó fájdalmat az életkor előrehaladtának természetes részeként értelmezzük. Ám Olosz József, a Sherlock Rehab vezető gyógytornásza arra hívja fel a figyelmet, hogy ennek nem kell törvényszerűen így lennie.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2023-03-20

Egészségügyi, egészségbiztosítási és gyógyszerészeti tárgyú törvényeket is módosítana egy új tervezet, amely szerint egy sor egészségügyi tevékenységnél megtiltanák az egyéni vállalkozói formát, írja a hvg.hu.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2023-03-20

Tévhit, hogy vérvételre csak valamilyen panasz esetén lehet szükség, egy egészséges embernek is évente legalább egyszer ajánlott laborvizsgálatot végeztetni.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2023-03-18

Idén immár 27. alkalommal adták át az elismerést az innovációval és szellemitulajdon-védelemmel foglalkozó kiváló magyar szakembereknek. 

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2023-03-17

Marjai Tamást, a Hálózatban Működő Gyógyszertárak Szövetségének (HGYSZ) szakmai igazgatóját a Spirit FM Aktuál című műsorában arról kérdezték, mi lesz a  magyar patikákkal?

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2023-03-17

A gázoknak a béltraktusban való fokozott jelenléte kellemetlen panaszokkal jár. A szubjektív diszkomfortérzésen túl a haskörfogat is megnőhet az érintetteknél. A betegek jelentős hányada a gyógyszertárban keres megoldást. Mit tanácsolhatunk nekik?

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> Vashiány
2023-03-16

Bármilyen életszakaszában tart is valaki, nagyon fontos odafigyelni és gondoskodni arról, hogy a vas megfelelő mennyiségben és minőségben legyen jelen a szervezetében. A hangsúly a prevención van, fokozott figyelmet kell szentelni arra, hogy hiányállapot ne alakuljon ki!

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2023-03-16

A rezisztencia problémájának megoldására két út létezik: megakadályozni, hogy a baktérium ellenállóvá váljék, vagy előre jelezni, ha nagy a rezisztencia kialakulásának kockázata.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2023-03-16

Sorrendben a hatodik egymást követő évben is a mediterrán diéta érdemelte ki az első helyet a legjobb diétás vagy fogyókúrás programok rangsorában. A mediterrán diéta gyümölcsöket, zöldségeket, az olívaolajat és a halat helyezi előtérbe.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2023-03-14

A ragaszkodás a szabad, független Magyarországhoz, a magyar nemzethez köt össze bennünket több mint ezer esztendeje – mondta Novák Katalin köztársasági elnök a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, hogy a TikTok és a többi közösségi platform a gyógyszerhiányt megoldani nem tudja, a hiány előidézésében és az indulatok korbácsolásában betöltött szerepük azonban kétségtelen és más módszerekkel alig helyettesíthető.