hirdetés
2023. március. 21., kedd - Benedek.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2016-10-04

A vesedaganatok immunterápiás megközelítésének gondolata nem újkeletű. A szervezet immunrendszerének hatása a vesesejtes daganatok áttéteinek (leggyakrabban a tüdőáttéteknek) néhány százalékban jelentkező spontán javulására a daganatos vese eltávolítása után, számos szerző által leírt megfigyelés (1).

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2014-09-13

A Pfizer és a Merck (MSD) a közelmúltban jelentette be, hogy megállapodást kötött egy közös fázis 1b vizsgálat elindítására.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2014-02-12

A Pfizer és a Merck (MSD) megállapodása értelmében közös klinikai vizsgálatban fogják tesztelni a Merck kísérletes anti-PD-1 terápiáját, az MK-3475-öt és a Pfizer két onkológiai fejlesztését. Amennyiben a vizsgálatok eredményesek lesznek, ez újabb előrelépést hozhat a rákbetegség immunterápiájában.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2013-12-16

Úgy tűnik, megtört a jég – tíz új innovatív készítmény befogadásának lehetőségét tartalmazza az a jogszabály tervezet, mely megjelent a kormány honlapján.  Mely készítmények ezek? 

 

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2011-05-30

A Pfizer közzétette az AXIS 1032 fázis 3 vizsgálat eredményeit: előrehaladott veserákos betegekben, akiket korábban már más szerrel kezeltek, az axitinib szignifikánsan meghosszabbította (medián 6,7 hónap) a progressziómentes túlélést.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, hogy a TikTok és a többi közösségi platform a gyógyszerhiányt megoldani nem tudja, a hiány előidézésében és az indulatok korbácsolásában betöltött szerepük azonban kétségtelen és más módszerekkel alig helyettesíthető.