hirdetés
2023. március. 31., péntek - Árpád.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2015-03-31

A GSK megkezdi a fenyegető koraszülés terápiájára fejlesztett oxitocin-antagonista, a retosiban III. fázisú vizsgálati programját.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2012-01-25

Európa két legnagyobb élelmiszeripari konglomerátuma verseng egymással azért, hogy megszerezze a Pfizer által eladásra kínált csecsemőtápszer-bizniszt.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2011-05-30

A Pfizer eddig 472 millió dollárt költött arra, hogy megegyezzen azokkal, akik szerint a Wyeth által gyártott Pempro hormonpótló gyógyszer emlőrákot és más károsodásokat okoz a nőkben.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2010-11-04

Mely nagy gyógyszercégek a leghatékonyabbak? Megvizsgálták a 10 vezető céget, a rangsort az egy alkalmazottra eső bevétel alapján állították fel – ez az arány jól használható az egy iparágba tartozó cégek összevetésekor.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, hogy a TikTok és a többi közösségi platform a gyógyszerhiányt megoldani nem tudja, a hiány előidézésében és az indulatok korbácsolásában betöltött szerepük azonban kétségtelen és más módszerekkel alig helyettesíthető.

A közvetlen lakossági gyógyszerellátás az elmúlt évtizedekben több jelentős és megoldatlan problémával nézett szembe, melyekhez az elmúlt években újabb, eddig nem tapasztalt nehézségek társultak.