hirdetés
2023. március. 29., szerda - Auguszta.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 135
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2022-12-21

A Roche biotechnológiai vállalat legnagyobb szolgáltatóközpontjává vált budapesti cége, amelynek létszáma 2022 végén elérte a kétezret, közölte a társaság.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2022-11-29

A gyógyszeripar jelenleg abban a sorsdöntő pillanatban van, amikor az egészségügyi ellátás hagyományos modelljei – köztük gyógyszerek, terápiák – idejétmúlttá váltak – hangzott el a 3. Digital Health Summit konferencián.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2022-11-15

A Roche Alzheimer-kór elleni gyógyszerjelöltje két gyógyszerkísérlet során sem bizonyult hatásosnak, az eredmények alapjánnem lassítja a demencia kialakulását, közli a Napi.hu.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-10-24

A díjakkal kívánnak országos nyilvánosságot és kiemelkedő szakmai rangot adni a gyógyszerészek munkájának, elismerve annak követésre méltó minőségét.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2022-10-14

A rezsiemelés miatt főleg azok a gyógyszertárak küzdenek a túlélésért, amelyek kis településeken szolgálják ki a lakosságot és kis forgalmat bonyolítanak le, írja a Napi.hu.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-09-26

Szeptember 30-áig még lehet szavazni a 12. alkalommal meghirdetett „Kedvenc Patikám” pályázat keretében – hívja fel a figyelmet a Napidoktor.hu.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2022-06-13

Rég tudjuk, hogy nem élünk túlságosan egészségesen. Ez pedig nem csak azt jelenti, hogy nem étkezünk jól, hogy nem mozgunk, hanem azt is, hogy komoly gondjaink vannak az alvással is. Nemrégiben egy tanulmány rámutatott, hogy az alváshiány hizlal, amivel a terméketlenség kialakulásához is hozzájárulhat.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2022-05-18

Főként az onkológia, a hematológia, az immunológia, a neurológia és a szemészet területén hoz jelentős előrelépést a kutatás-fejlesztési tevékenységekben az SE és a Roche együttműködése.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-03-14

2010 óta minden évben a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége kezdeményezésére, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság segítő közreműködése mellett, a Roche Magyarország Kft. támogatásával kívánnak a gyógyszerészeknek országos nyilvánosságot és kiemelkedő szakmai rangot adni munkájukhoz, elismerve annak követésre méltó minőségét.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-02-01

Laboratóriumi vizsgálat alá vetették az antigén teszteket Dániában és megnézték, melyik hogyan képes kimutatni a Covid delta és omikron variánsait.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, hogy a TikTok és a többi közösségi platform a gyógyszerhiányt megoldani nem tudja, a hiány előidézésében és az indulatok korbácsolásában betöltött szerepük azonban kétségtelen és más módszerekkel alig helyettesíthető.