hirdetés
2023. március. 21., kedd - Benedek.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 2668
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2023-03-21

A TargetEx Kft. bejelentette, hogy a GYORSÍTÓSÁV pályázati program keretében elnyert támogatással új kutatás-fejlesztési projektet indít ”A jövő PCR reagensei: új innovatív termékek fejlesztése” címmel.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2023-03-21

Mindannyian tapasztaltuk már, hogy az öregedéssel járó fájdalmat az életkor előrehaladtának természetes részeként értelmezzük. Ám Olosz József, a Sherlock Rehab vezető gyógytornásza arra hívja fel a figyelmet, hogy ennek nem kell törvényszerűen így lennie.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2023-03-18

Idén immár 27. alkalommal adták át az elismerést az innovációval és szellemitulajdon-védelemmel foglalkozó kiváló magyar szakembereknek. 

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2023-03-16

Zöld lámpát kapott az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer-engedélyeztetési Hivataltól a Pfizer migrén kezelésére kifejlesztett orrspray-je, amely negyedóra alatt hat, írja a hvg.hu.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2023-03-14

A ragaszkodás a szabad, független Magyarországhoz, a magyar nemzethez köt össze bennünket több mint ezer esztendeje – mondta Novák Katalin köztársasági elnök a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2023-03-14

Március 15-e alkalmából állami kitüntetéseket és miniszteri elismeréseket adott át Gulyás Gergely, Navracsics Tibor és Csák János miniszterek kedden, Budapesten.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2023-03-11

A Südwestrundfunk (SWR) regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint több embert ejtettek túszul egy egy karlsruhei belvárosi patikában péntek délután.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2023-03-09

Kiegészítő támogatáshoz jutnak a kistelepülési patikák, hogy fedezni tudják a megnövekedett rezsiköltségeiket – jelentette be Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2023-03-08

2023. március 6. és 12. között van az idei Glaukóma Világhét, melynek során a világ minden országában ismeretterjesztő anyagokkal, előadásokkal és szűrővizsgálatokkal hívják fel a figyelmet e súlyos népbetegség korai észlelésére és hatékony kezelésére.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2023-03-07

A gyógyszerek reklámozására vonatkozó szabályozás nemcsak hazai, hanem európai uniós szinten is részletes szabályrendszerrel rendelkezik. Jelen cikkünkben elsősorban a fogyasztóknak szóló gyógyszerreklámozás szabályait kívánjuk röviden bemutatni az európai uniós joggyakorlat tükrében.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, hogy a TikTok és a többi közösségi platform a gyógyszerhiányt megoldani nem tudja, a hiány előidézésében és az indulatok korbácsolásában betöltött szerepük azonban kétségtelen és más módszerekkel alig helyettesíthető.