hirdetés
2021. március. 07., vasárnap - Tamás.
hirdetés
hirdetés

Hungaropharma cikkei

#1
2020-03-13 10:05:00

A Hungaropharma honlapján rövid tájékoztató jelzi, hogy a vállalat készenléti akciótervet dolgozott ki a meghirdetett veszélyhelyzetben, a folyamatos üzletmenet fenntartására. Nincs könnyű helyzetben ma egyetlen gyógyszer-nagykereskedő sem, különösen olyan környezetben, amikor megjelenik a pánik és a valós híreket gyakran keresztezik, elfedik a téves információk. Dr. Feller Antallal, a Hungaropharma vezérigazgatójával a konkrét feladatokról beszéltünk, valamint arról is, hogy min kell a világnak változtatni a jövőben, ha csökkenteni akarjuk egy esetleges pandemia és következményeinek kockázatát.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem lehet elképzelni olyan rossz vakcinát, amelynek a mellékhatásait egy napon lehetne említeni a koronavírus-fertőzés veszélyeivel és lehetséges szövődményeivel – véli dr. Duda Ernő, a Szegedi Tudományegyetem virológus-immunológus professzora.

Az illetékekről szóló 1990. évi XCIII. törvény módosításával 2021. január 1-től az elsőfokú közigazgatási hatósági eljárások alapvetően illetékmentessé váltak. Ennek következtében – a törvény 1. számú mellékletében felsorolt néhány speciális esettől eltekintve – nem kell megfizetni a 3000 forintos eljárási illetéket az ügyintézés során.