hirdetés
hirdetés

Egy friss tanulmány szerint az immár több mint egymilliárd felhasználót regisztráló Facebook felületén közzétett bejegyzések, fotók és kedvelések kutatási szemléletű elemzése segítheti a mentális zavarok jobb megértését, és új terápiás platformként szolgálhat a jövőben.

A prenatális nehézfém-expozíció szerepet játszhat az autizmus kialakulásában – derül ki a fogak dentinrétegének vizsgálatából.

Bár a komfortérzet szempontjából lényeges, a kézmosás hatékonyságát és a baktériumok eltávolítását illetően nem számít a víz hőmérséklete.

Megkezdődött a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának (PTE-GYTK) 450 millió forintos átfogó fejlesztése, közölte a felsőoktatási intézmény pénteken.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ajánlott

Miért vágyik a gyógyszerész szakma valós adatokra?

A modern gyógyszereknek a piacvezető státusz eléréséhez képesnek kell lenniük arra, hogy nagyrészt helyettesítsék a rendelkezésre álló kezeléseket a jobb hatékonyságuk, biztonságosságuk vagy kényelmük miatt. (x)

 

A rendkívüli időjárási helyzet miatt az április 22-re tervezett farmakobotanikai kirándulást elhalasztották, derül ki az MGYT honlapjáról.

2017. június 9-én jelent meg a Magyar Közlönyben az egyes egészségügyi és egészségbiztosítási tárgyú törvények módosításáról szóló 2017. évi LIX törvény, amelyet a hgysz.hu ismeret.

hirdetés