hirdetés
hirdetés

A jelenlegi szabályok megalkotásában csak a gyógyszerengedélyező hatóságok és az ipar képviselői vettek részt, írja a European Heart Journal.

Nagyon jól szerepelnek az egészségügyi marihuána cégek részvényei Ausztráliában, átlagosan 130 százalékot emelkedve csak ebben az évben – írja a VG.

A Richter Gedeon Nyrt. igazgatósága a 2016. évi eredmény terhére a törzsrészvényekre 106 forint osztalék megállapítását és kifizetését javasolja a társaság éves rendes közgyűlésének.

Veszteséges üzletágait felszámolja vagy eladja, dolgozói számát pedig radikálisan csökkenti a több magyarországi üzemmel is rendelkező Teva, írja a hvg.hu.

hirdetés

Bár a gyógyszer-nagykereskedelem esetleges „központosításáról” már többször is szó esett az elmúlt hónapokban, az érintettekkel erről eddig még senki sem váltott szót.

hirdetés
hirdetés

Ajánlott

Miért vágyik a gyógyszerész szakma valós adatokra?

A modern gyógyszereknek a piacvezető státusz eléréséhez képesnek kell lenniük arra, hogy nagyrészt helyettesítsék a rendelkezésre álló kezeléseket a jobb hatékonyságuk, biztonságosságuk vagy kényelmük miatt. (x)

 

A magnézium-szupplementációt tekintve a transzdermális magnézium-bevitel hatásossága tudományosan nem igazolt, miközben internetes oldalakon a bőrre juttatott "magnéziumolajok” hatásosságáról lehet olvasni.

Bár régóta és sokan szorgalmazzák a hagyományos kínai orvoslás módszereit alkalmazó kínai kórház megalapítását Magyarországon, ez mindeddig nem történt meg.

hirdetés