hirdetés
hirdetés

A jelenlegi szabályok megalkotásában csak a gyógyszerengedélyező hatóságok és az ipar képviselői vettek részt, írja a European Heart Journal.

Részvényeként 106 forint osztalékot fizet az idén a Richter Gedeon gyógyszergyár, erről döntött a társaság éves közgyűlése szerdán.

A Pharma Nord Élelmiszer Kereskedelmi Kft. és a Pharma Nord ApS. jogsértően reklámozta több termékét.

Ghánában, Kenyában és Malawiban próbálják ki 2018-ban a világ első malária elleni oltását, írja az MTI alapján a Kisalföld.

hirdetés

A gyógyszeriparnak a legmagasabb minőségi szabványoknak és előírásoknak kell megfelelnie, a helyzetet csak nehezíti ezek folyamatos változása, szigorodása, amelyekhez rövid időn belül alkalmazkodni kell.

hirdetés
hirdetés

Ajánlott

Miért vágyik a gyógyszerész szakma valós adatokra?

A modern gyógyszereknek a piacvezető státusz eléréséhez képesnek kell lenniük arra, hogy nagyrészt helyettesítsék a rendelkezésre álló kezeléseket a jobb hatékonyságuk, biztonságosságuk vagy kényelmük miatt. (x)

 

A hamisított növényvédő szereknek súlyos egészségkárosító hatásuk lehet, rákkeltő vagy ivarsejt-károsító hatású toxinokat, szennyeződéseket tartalmazhatnak.

A Gazdasági Versenyhivatal döntése szerint a Spártai Vitamin Kft. jogsértő módon, orvosi ajánlással reklámozta a Spártai Vitamincsalád termékeit, és megtévesztette a fogyasztókat a termékek összetételét tekintve.

hirdetés