hirdetés
hirdetés

A gyógyszeres terápiákkal kapcsolatos kockázatkezelésre és -csökkentésre fordított figyelem az elmúlt évtizedben jelentősen megnőtt.

Olasz szakember vette át nemrégiben a Teva debreceni gyárának vezetését. A gödöllői üzembezárásról is kérdezte a Dehír.

Május 20-án volt a klinikai vizsgálatok világnapja, amely a gyógyszeripari innováció és a kutatásfejlesztés szerepének fontosságára hívja fel a figyelmet.

A paralel kereskedelemről nyílt színen szinte soha, legfeljebb szűk szakmai körökben esik szó. Úgy teszünk, mint az úri családban megesett lánnyal: agyonhallgatjuk, holott törvény által szabályozott, legális tevékenységről van szó.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ajánlott

Miért vágyik a gyógyszerész szakma valós adatokra?

A modern gyógyszereknek a piacvezető státusz eléréséhez képesnek kell lenniük arra, hogy nagyrészt helyettesítsék a rendelkezésre álló kezeléseket a jobb hatékonyságuk, biztonságosságuk vagy kényelmük miatt. (x)

 

A B-vitaminok nagy dózisban kivédhetik a levegő porszennyezettségének a DNS-metilációra kifejtett hatását, derül ki önkénteseken végzett vizsgálatokból.

A rendezvény az étrend-kiegészítőkről, gyógyhatású termékekről, különleges táplálkozási célú élelmiszerekről biztosít fórumot.

hirdetés