hirdetés
2017. február. 23., csütörtök - Alfréd.
hirdetés

A gyógyszeriparnak a legmagasabb minőségi szabványoknak és előírásoknak kell megfelelnie, a helyzetet csak nehezíti ezek folyamatos változása, szigorodása, amelyekhez rövid időn belül alkalmazkodni kell.

2017. január 1-jétől Kárpát Krisztina lett a Bayer Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

A vártnál nagyobb bevételt és nyereséget ért el az Allergan gyógyszeripari konszern a tavalyi negyedik negyedévben, miután ellensúlyozni tudta a régebbi gyógyszerek eladásainak visszaesését – írja a Figyelő.

Az Egis felvásárlással erősíti pozícióját Oroszországban, ahol a bőr gyógyulását segítő, valamint a női egészséget támogató termékportfóliókat vásárolt.

hirdetés

Bár a gyógyszer-nagykereskedelem esetleges „központosításáról” már többször is szó esett az elmúlt hónapokban, az érintettekkel erről eddig még senki sem váltott szót.

hirdetés
hirdetés

Ajánlott

Miért vágyik a gyógyszerész szakma valós adatokra?

A modern gyógyszereknek a piacvezető státusz eléréséhez képesnek kell lenniük arra, hogy nagyrészt helyettesítsék a rendelkezésre álló kezeléseket a jobb hatékonyságuk, biztonságosságuk vagy kényelmük miatt. (x)

 

Be kellett zárni Budapest egyik csúcspatikáját, miután a gyógyszertári tulajdonrészeket átrendező jogszabály összeugrasztotta a gazdáit – értesült az atv.hu.

Az uterusban élő baktériumok összetétele hatással van az in vitro fertilizációs eljárások eredményességére.

hirdetés