hirdetés
hirdetés

A közelmúltban dr. Greskovits Dávid személyében új elnök került a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének (MAGYOSZ) élére, akitől azt kérdeztük, igaz vagy csak látszólagos a gyógyszerpiaci csend?

Nincs bizonyíték arra, hogy a homeopátia bármilyen betegség esetén hatékony lenne. A homeopátiás készítmények bármilyen állítólagos hatása a placebohatással magyarázható, közli az MTA honlapja.

Sok helyen még a nyugdíjból visszajött, 70-80 év fölötti patikusok dolgoznak, a gyógyszerészetben generációs lyukak vannak,15 év alatt elfogytak a gyógyszerészek, derül ki a Sonline írásából.

Debrecenben építene vakcinakészítő-üzemet a kormány – tudta meg a Népszava. A létesítmény költségeit 46 milliárd forintra becsülik.

hirdetés

Az idei őszi tanulmányutat a Déli-Börzsöny területén tartja az MGYT. Találkozás 2017. szeptember 30-án (szombaton) 10.30 órakor a zebegényi vasútállomás előtt.

A Pénzcentrum megkereste a Kormányzati Ügyfélvonalat azzal a kérdéssel, hogy megszűnik-e annak a lehetősége, hogy valaki más helyett váltsunk ki egy receptet.

Fontos, hogy beoltsák a gyerekeket bárányhimlő ellen, mert így kerülhetők el a szövődmények, mondta az M1 aktuális csatornán Póta György.

hirdetés
hirdetés

Ajánlott

Miért vágyik a gyógyszerész szakma valós adatokra?

A modern gyógyszereknek a piacvezető státusz eléréséhez képesnek kell lenniük arra, hogy nagyrészt helyettesítsék a rendelkezésre álló kezeléseket a jobb hatékonyságuk, biztonságosságuk vagy kényelmük miatt. (x)

 

A kérdést a Magyar Nemzet tette fel azt követően, hogy 417 millió dollár kártérítésre kötelezte a Johnson and Johnson kozmetikai óriáscéget egy Los Angeles-i bíróságon az esküdtszék, amely helyt adott egy petefészekrákban szenvedő nő keresetének.

A magas tesztoszteronszint számtalan problémát okozhat a nőknél. Hogy mi minden állhat az állapot hátterében, arról dr. Koppány Viktóriát, a Budai Endokrinközpont endokrinológusát kérdeztük.

hirdetés