hirdetés
hirdetés

Magyarországon minden tizedik tabletta jogsértő forrásból származik, az uniós átlaghoz képest magasabb a hamis gyógyszerek piaci aránya.

A nemzetközileg elismert Academic Ranking of World Universities listán az SZTE GYTK első helyen található a magyarországi gyógyszerészkarok közül.

Az államalapítás ünnepe, augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

Súlyos gyógyszerhiányt okozhat Európában, ha Nagy-Britannia megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból, írja a Reuters nyomán a Kitekintő.hu.

hirdetés

Nem látogathatják Ukrajnában az iskolákat és az óvodákat azok a gyerekek, akik nem kapták meg időben a kötelező védőoltásokat.

A patikában a legmodernebb technológiával, az országban egyedülálló módon készítik és adagolják a betegek gyógyszereit, közli a Hír TV alapján a Weborvos.

Súlyos gondok vannak Lengyelországban néhány fontos gyógyszer beszerzésével, egy cukorbetegségre adott szerből legközelebb ősszel érkezik a gyógyszertárakba, írja a Napi.hu.

Botz Lajossal, a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának dékánjával szakképzésről, kutatásról, informatikáról és persze a diákokról beszélgetett a MarketingPirula.

hirdetés