hirdetés
hirdetés

Legalábbis a HIV-fertőzés megelőzésére – mondta lapunknak dr. Szlávik János, a Szent László Kórház infektológus főorvosa.

Egy kisbuszban két kilogramm marihuánát, egy teherautóban pedig 6438 levél Magyarországon nem engedélyezett gyógyszert, illetve potencianövelőt találtak a pénzügyőrök Röszkén, közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Péntektől vasárnapig tart a tihanyi Levendulafesztivál, amelyen színházi előadások, kézműves kirakodóvásár, a levendula jegyében szervezett játszóház várja az érdeklődőket.

Jógaprogramok, tánc, zene, filmvetítés, valamint indiai bábosok és hennaművészek is várják az érdeklődőket a 3. Nemzetközi Jóga Napon és a 2. Gangesz-Duna: Indiai Kulturális fesztiválon, amelyet június 24-én és 25-én rendeznek meg Budapesten és több vidéki városban.

Új miniszteri rendeletek jelentek meg a Magyar Közlönyben 2017. június 12-én az egészségügyi és a gyógyszerhulladékok kezelésével kapcsolatban, adja hírül a hgysz.hu.

hirdetés

Több mint ezerötszáz doboz potencianövelőt próbált Magyarországra csempészni egy szerb férfi a röszkei határátkelőhelyen, közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

A középkori gyógynövénytermesztés és -feldolgozás hagyományait ismerhetik meg a látogatók abban a kertben és foglalkoztató központban, amelyet pünkösdvasárnap nyitottak meg az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban.

A testhőmérés a mindennapokban használt leggyakoribb egészségügyi vizsgálat, amelyet egy új magyar találmány forradalmasít.

hirdetés
hirdetés

Ajánlott

Miért vágyik a gyógyszerész szakma valós adatokra?

A modern gyógyszereknek a piacvezető státusz eléréséhez képesnek kell lenniük arra, hogy nagyrészt helyettesítsék a rendelkezésre álló kezeléseket a jobb hatékonyságuk, biztonságosságuk vagy kényelmük miatt. (x)

 

Az allergiás reakciók bőr- és nyálkahártya-, légúti, emésztőszervi, neurológiai és hematológiai tünetekben nyilvánulhatnak meg, különböző erősségű általános panaszokkal, ritkán súlyos, életveszélyes anafilaxiás reakciók formájában.

Legalábbis a HIV-fertőzés megelőzésére – mondta lapunknak dr. Szlávik János, a Szent László Kórház infektológus főorvosa.

hirdetés