hirdetés
hirdetés

Magyarországon minden tizedik tabletta jogsértő forrásból származik, az uniós átlaghoz képest magasabb a hamis gyógyszerek piaci aránya.

A Závecz Research közvélemény-kutatása szerint a magyarok több mint fele egyetért az orvosi célú kannabisz legalizálásával, de a kormánypárti szavazóknak is csak ötöde ellenzi, írja az Index.

Június 21-e a védőoltások világnapja, amit Magyarország kezdeményezett az Egészségügyi Világszervezetnél még 2004-ben. A világnapon dr. Szlávik Jánost az InfoRádió kérdezte.

Egy biológus szerint a most tapasztalható mértékű szúnyoginváziónál már egy speciális, granulátumos irtószert kellene bevetni, de az nincs Magyarországon, írja a Délmagyar.

hirdetés

Magyarországon több honlapon, többféle elnevezéssel forgalmazzák azt a szert, amellyel kapcsolatban a WHO adott ki riasztást a napokban.

Egy új kutatás szerint a magyarok még mindig jobban bíznak a vakcinákban, mint nyugati és keleti szomszédaink, írja a hvg.hu.

2019. július 13-14-én ismét a gyógynövényeké lesz a főszerep a Bükk egyik legszebb falujában, Bükkszentkereszten.

Ha az egészségügyi kormányzat úgy dönt, akár már az ősszel elkezdődhet a hetedik osztályos fiúk HPV elleni védőoltása – közölte a Világgazdasággal az MSD Pharma Hungary.

hirdetés