hirdetés
hirdetés
2020. július. 15., szerda - Henrik, Roland.
hirdetés

XVI. Patika Nap

16. alkalommal rendezik meg az Országos Patika Napot június 12-én, szerdán, az ország összes csatlakozó patikájában. A nap témája: A komplex gyógyszertári adherencia fejlesztő program elindítása, közli a Patika Magazin.

hirdetés

A rendezvény célja: a figyelem felhívása a patikusok felelősségteljes hivatására, a gyógyszerész-beteg közötti bizalmi kapcsolat erősítésére, valamint arra a tényre, hogy a biztonságos gyógyszerellátás alappillére még ma is a gyógyszertár.

Fő programelemként idén a COPD-hez és a geriátriai betegek cardiovascularis gyógyszerhasználatához kapcsolódó aktivitások szerepelnek – több gyógyszerész-, szakmai, valamint betegszervezet együttműködésével.

Számos patika fogadja ilyenkor a betegeket, látogatókat különböző programokkal, előadásokkal, egészségügyi szűrésekkel, sőt még sport- és kulturális programokkal is.

A patikanaphoz kapcsolódóan indul el minden évben az a szakmai program is, amely az azt követő hónapokban a gyógyszerészek népegészségügyi aktivitásának fókuszába kerül. A program szakmai koordinálását a Magyar Gyógyszerészi Kamara biztosítja, írja a lap. 

Az ünnepélyes megnyitó

helyszíne: Pajzs Gyógyszertár, Kecskemét, Győzelem u. 9.;

időpontja: 2019. június 12. szerda, 10:00 óra.

(forrás: Patika Magazin)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés