hirdetés
hirdetés
2023. február. 07., kedd - Tódor, Rómeó.
hirdetés

Új elnökség a HGYSZ élén

Az elmúlt év végén jelentős személyi változások zajlottak a HGYSZ elnökségében. Korodi Karolina elnök 2020 decemberében lemondott pozíciójáról. Az ezt követő tisztújító közgyűlésen a HGYSZ tagjai dr. Zlinszky János eddigi alelnököt választották elnöknek, míg az alelnöki pozíciókat Korodi Karolina és dr. Kató Bálint, személyi jogos gyógyszertártulajdonos gyógyszerész tölti be a következő négy évben.

hirdetés

Zlinszky János megválasztása után köszönetet mondott Korodi Karolinának a szervezet élén végzett több mint tíz éves munkájáért és kiemelte, hogy a szövetség alapelvei a jövőben sem változnak.

„Továbbra is elkötelezettek vagyunk a biztonságos és fenntartható gyógyszerellátás mellett. Fontosnak tarjuk, hogy olyan működési környezet alakuljon ki a gyógyszerkiskereskedelem területén, mely megfelelően biztosítja a gyógyszerellátást a betegek számára, támogatja a szakdolgozók munkáját, valamint elősegíti a gyógyszertárak gazdaságos működését. A lakossági gyógyszerellátás jelentős kihívásokkal néz szembe, és létfontosságú, hogy ezekre jó megoldásokat találjunk. Valljuk, hogy sikereket, fejlődést csak konstruktív együttműködéssel lehet elérni, ezért törekszünk arra, hogy közösen dolgozhassunk minden olyan döntéshozóval és szereplővel, aki aktívan részt vesz a lakossági gyógyszerellátásban,” mondta a HGYSZ elnöke. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés