hirdetés
hirdetés

Pályázatok gyógyszerészeknek, gyógyszertáraknak

A Széchenyi Programiroda, a Semmelweis Egyetem és a gyógyszerészi kamara együttműködésének keretei között lehetőség nyílik gyógyszertáraknak és gyógyszerészeknek pályázatokon való kedvezményes részvételre.

hirdetés

ESZKÖZBESZERZÉS, FOGLALKOZTATÁS, KÉPZÉS, ENERGETIKAI BERUHÁZÁSOK, UNIÓS FORRÁSBÓL? SEGÍTÜNK!

Ötletet adunk, hogy milyen lehetőségek közül tudnak választani a cégek egy szükséges eszközbeszerzés esetén. Hogyan tudják bővíteni, képezni a foglalkoztatottakat és csökkenteni a foglalkoztatási terheket, illetőleg hogyan modernizálják az infrastruktúrájukat.

Mintegy 60 ügyfélszolgálati pontból és 140 tanácsadóból álló hálózatunkon keresztül nyújtjuk széles körű, ingyenes szolgáltatásainkat a pályázóknak. Ezek a szolgáltatások a pályázati tájékoztatástól és ötletadástól kezdődően, a projektek előkészít ésében és megvalósításában való közreműködésen át, egészen a projektzárásig és utógondozásáig, szinte minden területre kiterjednek.Közszolgáltatóként fogjuk a pályázók kezét, és végigkísérjük őket azon az úton, ami egy fejlesztéssel kapcsolatos ötlet meg születésétől, annak sikeres megvalósításig tart.

Ismerje meg az aktuális EU - s pályázatokat és keresse fel a Széchenyi Programiroda munkatársait a pályázatok áttekintéséhez, a már futó projektek meg valósításához kötődő segítségnyújtásért.

Részletek a kamara honlapján

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés