hirdetés
hirdetés
2023. február. 02., csütörtök - Karolina, Aida.
hirdetés

Már 4500 regisztrált a Medikáció e-learning platformon

Immáron több, mint egy éve indult útjára a Medikáció nevű gyógyszertári e-learning szolgáltatás, és ennek internetes felülete, a medikacio.hu weboldal. Ez az innovatív kezdeményezés egyike a legdinamikusabban fejlődő képzési rendszereknek, hiszen a magyarországi gyógyszertárak több mint feléből tanulnak itt. Bozsoki Bernadett képzési és prevenciós menedzserrel, a Medikáció projekt vezetőjével beszélgettünk.

hirdetés

Mire a legbüszkébb a program kapcsán?

A Medikáció 2021. májusában indult, és az elmúlt másfél év bebizonyította számunkra, milyen nagy szükség van a gyógyszertári dolgozóknak egy olyan online platformra, ahol folyamatosan újabb és újabb tananyagokat találhatnak meg egy-egy termékről, brandről, valamint az akkreditált képzésekben is részt vehetnek – mindezt egy helyen. A regisztráltak számának folyamatos növekedése is alátámasztja ezt. Számunkra igazi siker, hogy Magyarország gyógyszertárainak már több mint a fele használja a Medikációt. A küldetésünk az, hogy minden egyes felhasználónk számára különböző és változatos tananyagot kínáljunk, és folyamatosan fejlődjünk, hiszen szeretnénk azt elérni, hogy a Medikáció felhasználói elégedettek legyenek az általunk nyújtott képzésekkel és szolgáltatásokkal.

Mennyire volt nehéz beindítani a Medikáció platformot?

A várakozásainkat messze felülmúlta az érdeklődés a Medikáció iránt, így azt kell, hogy mondjam, meglepően könnyű volt az oldal megismertetése. Természetesen az induláskor szükség volt a csapatmunkára és a kollégáim elhivatottságára, hogy egy olyan platformot tudjunk biztosítani az érdeklődőknek, amellyel meg vannak elégedve. Mind a mai napig arra törekszünk, hogy mindig érdekes és aktuális tartalommal tudjuk kiszolgálni mindazokat, akik használják a Medikáció oldalát.

A kezdeti sikeres induláshoz képest mi változott a felületen?

Legfontosabb feladatunknak azt tekintjük, hogy olyan képzéseket indítsunk, amelyek időszerűek, és érdekes információkat tartalmaznak a hallgatóink számára. Ennek megfelelően frissítettük és fejlesztettük a feltöltött anyagokat, a hallgatói visszajelzések mentén. Ezen kívül elindítottuk a Medikáció Hírlevelet, amely olyan témákat ölel fel, melyek érdekesek, hasznosak és aktuálisak lehetnek a gyógyszertári munkatársak számára. Ilyen például az időfelszabadítás a gyógyszertárban, vagy a Kérdezze… rovatunk, ahol mindig különböző szakemberektől kérdezhetnek a hallgatók.

Ha esetleg valaki nem ismerné, mi a célja a Medikáció e-learning platformnak?

A Medikációt azzal a céllal hoztuk létre, hogy Magyarország valamennyi gyógyszerésze és szakasszisztense számára biztosítsunk egy olyan online teret, ahol többféle szolgáltatás és tartalom érhető el egy helyen, legyen szó különböző tananyagokról, akkreditált képzésekről, aktualitásokról, vagy akár a legújabb fejlesztésünkről, a Medikáció Hírlevélről. Mindezek azt a célt szolgálják, hogy a felhasználóink tovább fejlődhessenek, gyarapíthassák tudásukat, és megismerjék egymást. A programról egy rövid ismertető videónk is készült, ahol kiemeljük az összes előnyt.

Kinek ajánlaná a programot?

Azon patikai dolgozóknak, legyenek akár gyógyszerészek, akár szakasszisztensek, akik szeretnék fejleszteni a tudásukat, és érdeklődnek az aktualitások iránt, de mindezekre nincs túl sok idejük. A Medikáció abban nyújt segítséget, hogy valamennyi képzés és információ egy helyen elérhető, és bármikor elvégezhető otthon, kényelmesen.

Mi a legnagyobb előnye a Medikációnak más e-learning platformokhoz képest?

Éppen az előbb említett tény, hogy a Medikáción egy helyen érhetők el különböző képzések és tartalmak egy könnyen kezelhető online felületen, amelyet a hallgató bárhol, bármikor, kényelmesen használhat. Az eddigi visszajelzések azt mutatják, hogy a felhasználóink számára is ezek az értékek a legfontosabbak.

 

AMENNYIBEN ÖNT IS ÉRDEKLI A MEDIKÁCIÓ E-LEARNING FELÜLET, KATTINTSON ÉS REGISZTRÁLJON!

www.medikacio.hu

 

A Medikáció számokban kifejezve

✅ 70 vizsga és tananyag vált elérhetővé

✅ 1.200 gyógyszertárból 4.500 hallgató regisztrált

✅ 2.718 kreditpontot gyűjtöttek össze a www.medikacio.hu oldalon

✅ több mint 18.000 vizsgát tettek le sikeresen a hallgatók

✅ Sok-sok összegyűjtött forint a Media Markt ajándékkártyákon

(forrás: PHOENIX Pharma Zrt.)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés