hirdetés
hirdetés
2022. december. 07., szerda - Ambrus.
hirdetés

Kedvezőbb hitelfeltételek

Az MFB vezetősége elfogadta a patika hitelprogram módosított jogszabályi előírásaihoz igazodó új feltételeket, adja hírül a Magyar Gyógyszerészi Kamara. Honlapjukon azt elérhetővé is tették.

hirdetés

Mint ismert, a patikaalap szabályozása az „Egyes egészségügyi és egészségbiztosítási tárgyú kormányrendeletek módosításáról szóló 172/2016. (VII. 1.) Korm. rendelet” alapján július 1-jén megváltozott: több jelentős módosítás segíti a gyógyszerészek tulajdonosi programban való részvételét. Ennek részleteiről a honlapon korábban megjelent tájékoztatóban már beszámoltunk, mint ahogy arról is, hogy a patika hitelprogramot gondozó Magyar Fejlesztési Bank (MFB) az új szabályozáshoz igazodva módosítja a hitelfeltételeket, amelyek mentén a programban részt vevő bankokkal a gyógyszerészek szerződhetnek – olvasható a Kamara honlapján.

Az MFB vezetői július 21-én tájékoztattak, hogy „a Termékleírást az Ügyvezető Testület (ÜT) jóváhagyta. Megérkezett a  termékdokumentációt illetően  a Támogatásokat Vizsgáló Irodának (TVI) a jóváhagyása is. A mai nappal intézkedtünk az MFB Közlemény, a Termékleírás,  és az Útmutató Honlapon történő megjelentetése tárgyában, illetve az egyéb honlapi kommunikációk aktualizálása érdekében” – olvasható a portálon.

Az MFB jóváhagyásával ezeket a dokumentumokat a Kamara honlapján is közzétette.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés