hirdetés
hirdetés

IX. vándorgyűlés, patikanap

Dr. Brezanóczy Ferenc, a területi elnökök értekezlete (TEÉ) elnöke idén első ízben február 9-re, az országos kamara budapesti hivatalába hívta össze a területi szervezetek elnökeit.

hirdetés

Mint az a kamara honlapján a többi közt olvasható: a megyei elnökök megtárgyalták a IX. vándorgyűléssel kapcsolatos előkészületeket. A vándorgyűlést március 31. és április 1. között tartják Kecskeméten. Fő témája a rendszerváltás lezárását követően a kamara programja és a kormánnyal megújítandó együttműködési megállapodás előkészítése. Mivel fontos stratégiai kérdésekről lesz szó, a területi elnökök fontosnak tartják, hogy a régió gyógyszerészei mellett minél többen vegyenek részt és valamennyi területi szervezet megfelelő képviseletet biztosítson a vándorgyűlésen.

A területi elnökök tárgyaltak a patikanap előkészítéséről is. Több területi szervezet elnöke jelezte, hogy szívesen megszervezné az országos megnyitót, amelynek programja várhatóan orvos-gyógyszerész nappal is kibővül, és amelynek szervezésében a MÁOTE és az MGYT delegáltjai is részt vesznek. A patikanap tervezett témája a gyógyszerész szerepe az allergiás betegségek megelőzésében és kezelésében. A patikanapot hagyományosan június első szerdáján, idén június 7-én rendezik meg. A patikanappal kapcsolatos operatív döntésekre a közeljövőben kerül sor. Aki a patikájával be akar kapcsolódni a programokba, jelentkezzen a területileg illetékes elnöknél vagy a területi szervezet irodájában.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés