hirdetés
hirdetés

Az MGYK-elnökség augusztusi üléséről

Az MGYK elnöksége 2017. augusztus 24-én tartotta soron következő ülését a kamara hivatalában, írja a köztestület honlapja.

hirdetés

Az elnök augusztus 2-án az OGYÉI-ben tárgyalt dr. Nagy Szilárd főigazgató-helyettessel, ahol az elnök meghívta az OGYÉI vezetőit és a tiszti gyógyszerészi hálózat tagjait az őszi köztestületi napok rendezvényre egyrészt a szokásos egyeztetésre a kamara országos és területi vezetőivel, továbbá aktuális hatósági ügyekről szóló tájékoztatóra.

Megállapodtak, hogy a Belső Minőségügyi Kézikönyv III. kiadásának előkészítésében is együttműködnek. A cél, hogy a kézikönyv megújítása a köztestületi napokig befejeződjön. Megállapodtak abban is, hogy november 1., az e-recept rendszer bevezetése után együttműködnek a rendszer szakmai biztonságot növelő fejlesztésében.

Dr. Nagy Szilárd tájékoztatta az elnököt, hogy a törvény által megadott határidőn belül valamennyi gyógyszertár új működési engedélye elkészült, amely már tartalmazza a gyógyszertárat működtető gazdasági társaság tulajdonosi összetételét is. Az elnökségi ülést megelőző napokban dr. Hankó egyeztetett dr. Mike László országos tiszti főgyógyszerésszel is, ahol gyógyszertárakat érintő konkrét ügyek mellett a közeljövőben szükséges, elsősorban a vis major helyzetek kezeléséhez szükséges szabályozási kérdések is szóba kerültek, számol be a többi közt az MGYK honlapja.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés