hirdetés
2020. július. 15., szerda - Henrik, Roland.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2019-08-30

Dobson Szabolcs gyógyszerész felmérést végzett 2019. 08. 26. és 27. között a Gyógyszerészek zárt Facebook csoportban. Összesen 304 kolléga jelezte a megadott időtartam alatt, hogy volt már része zaklatásban a közösségi médián keresztül.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2016-07-12

Az orvosi szakirodalomban közölt esetleírások a gyógyszerbiztonsági értékelés fontos forrásai. A szerzők többsége azonban sajnos nincs tisztában azzal, hogy a publikált mellékhatásokat nem elég közölni, azokat jelenteni is szükséges a hatóságnak vagy a gyártóknak.

#3
PharmaOnline
2014-05-27

De a szekálást sem bírják a munkavállalók – az SE Magatartástudományi Intézete publikálta a Munkahelyi Stressz Kutatócsoport felmérését.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2014-04-10

Április 15-én meghirdetik a munkahelyi stressz enyhítése terén leginkább bevált európai gyakorlatok, eljárásmódok vetélkedőjét.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Miniszterelnökség a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényjavaslattal együtt nyújtotta be az Országgyűlésnek “A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és az egészségügyi készenlétről” szóló törvényjavaslatot. A gyógyszerellátás szempontjából az alábbi fontos rendelkezések maradnak várhatóan továbbra is hatályban.