hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2019-09-11

Szeptember 14-15-én Budapesten tartják a 23. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁLt. A környezettudatos szemléletű, ingyenes családi rendezvény táplálkozási szakemberek előadásait, vegetáriánus ételkóstolókat, öko- és bioszemléletű termékbemutatókat kínál – nem csak vegetáriánusoknak!

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2019-05-17

A hiszékenység vámszedői ma már nem edénykészletben, hanem egészségben utaznak.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2017-08-18

Hogyan lehet meggyógyulni az inzulirezisztenciából és a cukorbetegségből, hogyan olvasható le arcunkról az egészségi állapotunk, hogyan függ össze a klímaváltozás a táplálkozásunkkal, hogyan válthatunk át fokozatosan a vegetáriánus vagy vegán életmódra?

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2015-10-21

Kampányt indított a versenyhivatal, hogy tapasztalataival segítse az embereket a fogyasztószeres és rákgyógyszeres átverések elkerülésében.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2015-02-14

Nőtt a fogyasztóvédelmi vitás kérdésekben eljáró békéltető testületek társadalmi elismertsége, a fogyasztók bátrabban fordulnak az alternatív vitarendezési fórumhoz, a vállalkozások pedig nagyobb együttműködési hajlandóságot mutatnak.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2014-02-04

Tavaly az árubemutatókat szervező, illetve lebonyolító vállalkozások tevékenységével kapcsolatban beérkezett fogyasztói panaszok száma ugrásszerűen megnőtt. Előfordult, hogy az idős hölgyet kérdőív kitöltésére hívták be az utcáról, végül 150.000 Ft-os „ingyen ajándékkal” távozott.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Köztudott, hogy az alkohol kis mennyiségben izgalmi állapotot okoz, nagyobb mennyiségben álmosít, de miért éppen a sör az, amit a legtöbben a relaxálás italának tekintenek?