hirdetés
2020. június. 04., csütörtök - Bulcsú.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2013-12-12

Egyre nagyobb igény mutatkozik a hosszú távú kimenetelt elemző vizsgálatokra. Bár ez jelentősen megterheli a gyógyszercégek költségvetését, a betegek és az orvosok biztosabbak lehetnek benne, hogy az új szer valóban hatásos és biztonságos.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2013-06-13

Monitorozza és méri a terápiaeredményességét a hepatitis C fertőzésben szenvedő betegek terápiáját az OEP. 

#3
Beteg-adherencia antikoagulált betegekben. 1. évf. 1. szám
PharmaOnline
2013-05-17

A K-vitamin-antagonista orális antikoagulánsok hatékonyak a tromboembóliák kezelésében és megelőzésében. 

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2012-04-22

A jövőben a cukorbetegeknek és a prosztatarákban szenvedő betegeknek gyakrabban kell orvosi felülvizsgálatra járniuk, gyógyszereik támogatását a terápia eredményessége alapján határozzák majd meg.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2011-11-16

A terápia eredményességének mérése elvezethet a kockázat megosztásához, hiszen egy új szerről kiderülhet, hogy a gyakorlatban nem hozza azokat az eredményeket, amelyek a klinikai vizsgálatok alapján, a befogadáskor várhatók voltak – mondta el dr. Bidló Judit, az OEP Ártámogatási Főosztályának vezetője a Medical Tribune tegnapi konferenciáján. Vannak szerek, amelyek esetén már ma is működő gyakorlat a kockázatmegosztás.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Miniszterelnökség a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényjavaslattal együtt nyújtotta be az Országgyűlésnek “A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és az egészségügyi készenlétről” szóló törvényjavaslatot. A gyógyszerellátás szempontjából az alábbi fontos rendelkezések maradnak várhatóan továbbra is hatályban.