hirdetés
2021. március. 09., kedd - Franciska, Fanni.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2020-12-02

A BioNTech és a Pfizer kedden benyújtotta kérelmét a SARS-CoV-2 koronavírus elleni vakcinájuk európai engedélyezésére. A német biotechnológiai cég és az amerikai gyógyszergyártó óriás gyorsított eljárást kért.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2020-11-27

Kedvező eredményeket mutat a szingapúri tudósok által fejlesztett koronavírus-vakcina, ami a várakozások szerint 2021 elején lehet elérhető – írja a CNBC nyomán a Portfolio.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2019-06-25

A gyógyszeripar annak ellenére is a tőrfarkú rákok vérét használja, hogy a kilencvenes években létrehozták a baktériumfelismerésben kulcsszerepet játszó C-faktort, írja az AzÜzlet.hu.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az illetékekről szóló 1990. évi XCIII. törvény módosításával 2021. január 1-től az elsőfokú közigazgatási hatósági eljárások alapvetően illetékmentessé váltak. Ennek következtében – a törvény 1. számú mellékletében felsorolt néhány speciális esettől eltekintve – nem kell megfizetni a 3000 forintos eljárási illetéket az ügyintézés során.

Dr. Csupor Dezső szakgyógyszerész, gyógynövénykutató írása nem a lehetséges "ötleteket" mutatja be, hanem a már elfogadott kezelési módszereket, ajánlásokat.