hirdetés
2022. december. 08., csütörtök - Mária.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 192
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2022-11-18

A hazai gyógyszeriparnak a nemzetgazdaságra is döntő hatása van, ezért annak stabilitását a jelenlegi kritikus helyzetben is meg kell őrizni – hangzott el a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének konferenciáján.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-11-10

Európában elsőként Magyarországon jelenik meg egy angol kombinált patikai teszt márkacsalád, amelynek egyik gyorstesztje képes kimutatni, hogy milyen vírussal fertőződött meg a beteg.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2022-10-28

A protokollok és ajánlások mellett LED-falak is segítik a biztonságos ellátást az újpesti Szent Borbála Gyógyszertárban, amelynek vezetője, Kresznovszki Miklós szerint a közforgalmú gyógyszertárakban dolgozók is sokat tehetnek a betegbiztonságáért.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-10-26

A BioTechUSA vitaminokkal, étrendkiegészítőkkel és sporteszközökkel támogatja az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet betegeit és az őket ellátó dolgozókat.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-09-16

Mintegy 42 milliárd dollárba kerülnek a gyógyszerelési hibák az egészségügy számára, azaz ezek megelőzésével ennyit lehetne megtakarítani az ágazatnak.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2022-09-02

A Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság meghatározása szerint a rhinitis az orrnyálkahártya gyulladása, amely klinikailag akkor állapítható meg, ha a jellegzetes tünetek közül legalább kettő, hetente több napon át, naponta legalább fél–egy órán keresztül fennáll.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-04-21

Biztosan nem lesz önálló egészségügyi minisztérium – derült ki a Kormányinfón, ahogyan az is, hogy május 31-ével véget ér a járvány miatti veszélyhelyzet.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2022-04-20

Az USA-ban jóváhagyott rákgyógyszerekből csak minden hetedik alkalmas arra, hogy felváltsa a meglévő standard terápiákat, írja az OTSZ Online.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2022-04-14

A probiotikumok már évekkel ezelőtt bekerültek a hasmenés adjuváns kezelésébe. A probiotikumok patogénellenes hatásuk révén igazoltan védelmet nyújtanak a bél mikroflórája számára.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2022-03-30

A hagyományos megoldások egyre kevésbé képesek kielégíteni a gyógyszeripar és egészségügyi szektor egyre növekvő elvárásait, ezért specifikus megoldásokra van szükség.

hirdetés
hirdetés
hirdetés