hirdetés
2020. október. 20., kedd - Vendel.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 18
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2019-12-17

Az adópolitika jó Magyarországon, de az iparpolitikában nem érezzük a támogatást – mondta a növekedés.hu-nak Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. elnöke.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2017-05-31

Amíg a gyógyszerforgalmi adatok alapján az OTC termékek egyértelműen nagy népszerűségnek örvendenek, addig a gyakorló orvosok és gyógyszerészek körében számos aggodalom megfogalmazódik a recept nélküli szerek előnyeivel szemben.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2016-10-26

Míg pár éve még keresni kellett a partnereket, a gyógyszertárak ma már szívesen csatlakoznak patikaláncokhoz. Zlinszky János, a Hálózati Gyógyszertárak Szövetségének (HGYSZ) alelnöke a PharmaOnline-nak azt is elmondta, személyi változások miatt késlekedik a gyógyszertári ügyeleti rend átszervezése.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2016-04-12

A gyógyszeripar és a gyógyszertárak összehangolt árképzési gyakorlatában gyakran megjelennek a kezdvezmények. Kinek jó ez? A marketingpirula cikke járja körbe a témát.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2016-03-04

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte az ADG Apotheken-Dienstleistungsgesellschaft mbH (ADG) közvetlen, egyedüli irányításszerzését a Novodata Számítástechnikai Zrt. (Novodata) felett.

#6
PharmaOnline
2014-12-08

Február 20-ig várják a fiatal gyógyszerészek jelentkezését az 50. jubileumi Rozsnyay Mátyás Emlékversenyre, melynek májusban Gyopárosfürdő ad majd otthont.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2014-04-09

Eddig mindössze néhány gyógyszerész élt a patikai tulajdonosi program nyújtotta lehetőséggel. Általában nem akartak hitelt felvenni, ezért a hálózati gyógyszertárak tulajdonosai rendre halasztott fizetési lehetőséggel, az osztalék terhére adták el a patikusoknak a szükséges hányadot.

#8
PharmaOnline
2014-02-18

A hét végén Sümegen tartott vándorgyűlésen a köztestület vezető úgy vélték:a közforgalmú gyógyszertárak esetében már csak korrekciókra lesz szükség a továbbiakban.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2013-10-14

Van néhány probléma, mely a gyógyszerpiac szereplőit nyomasztja. 

#10
PharmaOnline
2013-08-29

A generikus termékeket gyártó és forgalmazó piac sajátosságairól és a cégek lehetőségeiről Brázay Andrét, a Generikus Gyógyszergyártók és Forgalmazók Magyarországi Érdekvédelmi Egyesülete elnökét kérdeztük.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A költségvetési törvény megjelenését követően minden évben megvizsgáljuk azokat a tételeket, melyek a gyógyszerellátás számára jelentőséggel bírnak.