hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2018-06-21

A romániai Gyógyszer és Orvosi Eszközök Nemzeti Hatósága csütörtöki hatállyal felfüggesztette a Richter Gedeon Nyrt. helyi nagykereskedelmi vállalatának működését a helyes nagykereskedelmi gyakorlat előírásainak megsértése miatt. A magyar gyógyszeripari vállalat aránytalannak tartja a büntetést.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2018-06-11

A BENU franchise-program 2013-ban indult el, mára a franchise-hálózat a cégcsoport fontos üzletágává fejlődött, a gyógyszertárhálózat a 100. franchise-partneri megállapodását írta alá.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2017-03-14

Huszonkettedik alkalommal gyűltek össze a patikatulajdonosok a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének (MOSZ) tavaszi szakmai konferenciáján, amelynek ezúttal Egerszalók adott otthont. A tanácskozáson az akkreditált továbbképzés mellett szó esett a gyógyszertár-működtetésről, a többségi tulajdon és a generációváltás összefüggéseiről, és megújult a szervezet tisztviselői kara is.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2016-10-26

Míg pár éve még keresni kellett a partnereket, a gyógyszertárak ma már szívesen csatlakoznak patikaláncokhoz. Zlinszky János, a Hálózati Gyógyszertárak Szövetségének (HGYSZ) alelnöke a PharmaOnline-nak azt is elmondta, személyi változások miatt késlekedik a gyógyszertári ügyeleti rend átszervezése.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2016-08-12

A gyanú szerint a Valeant úgy értékesítette gyógyszereit, hogy azzal megtévesztette és megkárosította az egészségbiztosítót, írja a vg.hu.

#6
PharmaOnline
2015-10-19

Gyógyszerész? Patikavezető? A megfelelő gyógyszertárolás biztosítása és ellenőrzése az Ön feladata? A Testo Saveris 2 WiFi-s hőmérséklet-, és páratartalom felügyeleti rendszer használatával nincs többé aggódás, nem kell időrabló adminisztrációval foglalkoznia. Sőt, a 0-24h automatikus felügyeleti rendszer SMS vagy e-mail riasztást is küld határérték túllépés esetén. Patikahálózatok számára is ideális, mivel több mérési pont esetén biztosított a csoportos, távoli adatleolvasás. (X)

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2014-10-03

A tavalyi eredmények tükrében úgy tűnik, a 2011-es mélyrepülés után stabilizálódik a hazai gyógyszertárak gazdasági-pénzügyi helyzete.

#8
PharmaOnline
2013-12-18

A patikák polcain ma hozzávetőleg húszféle probiotikus hatású szer található. MI alapján dönt a gyógyszerész? Mennyire tájékozottak a betegek? Körkép.

#9
PharmaOnline
2013-07-15

A legjobb forgatókönyv a gyógyszeripar számára az, ha hirtelen nagy mennyiségű olajat, vagy földgázt találunk, így az ország pénzt tud fordítani az új készítmények befogadására.

#10
PharmaOnline
2013-06-20

A gyógyszerészek után az államnak lesz elővásárlási joga, amennyiben egymás között nem tudják értékesíteni az eladásra kínált üzletrészt a patikusok. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Magyar Közlöny 204. számában az emberi erőforrások miniszterének 42/2018. (XII. 18.) EMMI rendelete, mely tartalmazza azokat a módosításokat, melyek értelmében az elektronikus vények bevezetéséhez szükséges átmeneti időszak ideje egy évvel hosszabb lesz.