hirdetés
2017. február. 21., kedd - Eleonóra.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 373
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2017-02-20

Több százezer nyugtató illegális forgalmazása miatt két fővárosi gyógyszertár működését függesztette fel az illetékes hatóság.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2017-02-08

Vesztegetés elfogadása miatt emelt vádat a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség két nő ellen, akik legalább harminc alkalommal üzleteltek orvosi receptekkel.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2017-02-08

Az Orosz Tudományos Akadémia is kimondta: a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján a homeopátia tudományosan megalapozatlan áltudomány – adja hírül az Index.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2017-01-19

A Semmelweis Orvostörténeti Múzeum, Könyvtár és Levéltár dolgozói a 90-es évek elején végigjárták és végigfotózták a budapesti védett patikákat. Ezek az archív felvételek most bárki számára elérhetőek és letölthetőek, közli a gyogyszeresztortenet.hu.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2017-01-14

Az ellátás zavartalan biztosítása érdekében az OGYÉI több gyógyszer-nagykereskedővel felvette a kapcsolatot, arra kérve a cégeket, hogy keressenek külföldi forrásokat és nyújtsanak be kontingens behozatali engedély kérelmet a hiányzó Meningococcus B-elleni vakcinák behozatalára.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2017-01-12

Ilku Líviával, a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) gyógyszerhamisítás elleni munkacsoportjának vezetőjével a Weborvoson olvasható interjú.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2017-01-06

A Magyar Gyógyszerésztörténeti Társaság (MGYTT) idei Nyári Egyetemét Egerben tartják 2017. július 6. és 9. között.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2017-01-06

Hat évtizedes kitérő után egyetlen kivétellel valamennyi hazai gyógyszertár életében lezárult a rendszerváltás: a patikákban 50 százalékot meghaladóan gyógyszerészek lettek a tulajdonosok.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2016-12-30

Az egészségügy körül hatalmas viták zajlanak, amelyben minden résztvevő a priori tényként kezeli, hogy a népesség élettartamának növelésében és egészségi állapotának javításában a medicina, ezen belül pedig a gyógyító (kuratív) medicina – beleértve a gyógyszeres terápiát is – központi jelentőségű.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2016-12-23

A karácsonyi ünnepek alatt az egészségügyi szolgáltatók, így a gyógyszertárak is ügyeleti rend szerint működnek.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Előfordul, hogy olyan emberek, akikről feltételezhető, hogy kémiából legalább kettest kaptak az általános iskolában és a középiskolában, épp a lényeget nem értik.

Év elején lépett hatályba a felvásárlásokat és a versenyjogi kártérítési igények érvényesítését alapjaiban módosító szabályozás, amelynek a felvásárlásokkal kapcsolatos főbb újdonságait ebben a bejegyzésünkben tekintjük át.