hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 405
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2017-06-23

A vidéki kis gyógyszertárak működtetésének szempontjai és lehetőségei címmel miniszimpózumot rendezett a kamara a budapesti Benczúr Hotelban.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2017-06-20

Országszerte hiánycikk a patikákban kapható meningococcus B elleni védőoltás, értesült az InfoRádió. Az információt megerősítette Póta György, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke is.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2017-06-13

Amellett, hogy a Pfizer védőoltásaiból folyamatosan biztosított a hazai fogyasztók ellátása, a napokban kapta meg a vállalat az EMA forgalomba hozatali engedélyét a fertőző agyhártyagyulladás egyik leggyakoribb okozója, a meningococcus B elleni védőoltásra is.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2017-06-07

A kormány 2010-ben hozott felelős döntésének eredményeként a patikák ma már az egészségügyi rendszer részeként működnek, jelentette ki az egészségügyért felelős államtitkár a 14. országos patikanap ünnepélyes megnyitóján.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2017-06-06

Másfél évtizede június első szerdája a patikákról szól: idén a 14. Országos Patikanap középpontjában az allergia áll.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2017-06-02

Korra és nemre való tekintet nélkül egyre többen vásárolnak és használnak étrend-kiegészítőt – hangzott el többek között a Pharma Tribune étrend-kiegészítőkről szóló konferenciáján.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2017-05-26

Ahhoz, hogy az OTC gyógyszerek történetét megértsük, elsőként mélyebben kell megértenünk társadalmunk orvoslással és gyógyszeres terápiákkal kapcsolatos viszonyát.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2017-05-23

A paralel kereskedelemről nyílt színen szinte soha, legfeljebb szűk szakmai körökben esik szó. Úgy teszünk, mint az úri családban megesett lánnyal: agyonhallgatjuk, holott törvény által szabályozott, legális tevékenységről van szó.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2017-05-19

Akadozik az ellátás az országban egy, a zöld hályogra igen gyakran alkalmazott szemcseppből, a gyártó csak a szükségletek kétharmadát tudja fedezni – tudta meg a Magyar Nemzet.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2017-05-15

Úgy fest, hogy kicsiben jól halad az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb egészségügyi fejlesztése, novemberi határidő azonban szűkösnek tűnik a 24.hu írása alapján.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az internet szemetét felszívó lájkvadász oldalak időről időre megörvendeztetik olvasóikat egy-egy egészségügyi témájú írással. Ezúttal egy olyan válogatott kamugyűjteményt találtam, mely a „régen minden jobb volt” és a „francba a tudománnyal, ösztönlényeké a világ” mottó alatt összefoglalható.