hirdetés
2021. március. 01., hétfő - Albin.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2021-01-13

Csaknem 13 milliárd forintra pályázhatnak a kutatók a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal most megnyílt pályázatán.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2016-03-09

Az atópiás dermatitis krónikus lefolyású, folyamatos fellángolásokkal járó gyulladásos bőrbetegség, amely jelentősen rontja az életminőséget. Elsősorban a gyermekeket érinti, de a felnőttpopulációban is jelentős morbiditási tényező.

#3
PharmaOnline
2014-11-25

Elfogadta az országgyűlés a kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenység felügyeletére, prioritásainak meghatározására, s a források elosztására létrejövő hivatalról szóló törvényt.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az illetékekről szóló 1990. évi XCIII. törvény módosításával 2021. január 1-től az elsőfokú közigazgatási hatósági eljárások alapvetően illetékmentessé váltak. Ennek következtében – a törvény 1. számú mellékletében felsorolt néhány speciális esettől eltekintve – nem kell megfizetni a 3000 forintos eljárási illetéket az ügyintézés során.

Dr. Csupor Dezső szakgyógyszerész, gyógynövénykutató írása nem a lehetséges "ötleteket" mutatja be, hanem a már elfogadott kezelési módszereket, ajánlásokat.