hirdetés
2023. január. 30., hétfő - Martina, Gerda.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 701
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2023-01-24

Magyarország 304 ezer adag Pfizer/Comirnaty koronavírus-vakcinát adományoz Nicaraguának, hogy a közép-amerikai országban is gyorsíthassák az oltási kampányt és felül tudjanak kerekedni a járványon.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2023-01-23

Nemcsak a Pfizer vagy a Moderna szakemberei dolgoznak olyan oltáson, amellyel a rákkal vehetjük fel a harcot: a Harvard kutatói is nekiláttak egy rák ellen hatékony oltás fejlesztésének, közli az InfoStart.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2023-01-22

A kamara elnöksége kiemelten foglalkozott a közfinanszírozott gyógyászati segédeszközök árképzésével, egyes nagykereskedők vitatható disztribúciós gyakorlatával és a gyógyszertárak vakcinációban való részvételének lehetőségével.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2023-01-18

Miközben a világ több pontján ismét felfutóban vannak a koronavírus-fertőzések, a Johnson & Johnson felbontja gyártási szerződéseit, a Merckkel pedig perben áll, írja az Mfor.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2022-12-22

Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a gyógyszeripari innovációk megtérüléséről, az új kutatás-fejlesztési irányokról, és a Richter nemzetgazdasági hozzájárulásáról is.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2022-12-22

Tridémiás időszakban – amikor az influenza két másik vírussal, az RSV-vel és a Coviddal egy időben jelentkezik – különösen fontos, hogy gondoskodjunk a legnagyobb kockázatnak kitett csoportok maximális védelméről.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-12-15

Karikó Katalin Széchenyi-díjas biokémikus, kutatóbiológus, a koronavírus elleni mRNS-alapú oltóanyag egyik fejlesztője átvette a Semmelweis Budapest Award elismerést Merkely Béla rektortól.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-12-07

A koronavírus elleni és az influenza elleni védőoltások egyidejű beadatását ugyan bárki megteheti, Rusvai Miklós virológus azonban nem javasolja, írja a Bors.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2022-12-02

Főleg a kisgyermekeket és az időseket támadja meg, tünetei hasonlóak, mint az influenzáé és a Covid–19-é. Jó hír, hogy 15 percen belül kimutatható egy már Magyarországon is kapható otthoni kombinált gyorsteszttel.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-11-09

November végén érkeznek Romániába a koronavírus új változatai elleni első oltások – jelentette ki kedden Alexandru Rafila román egészségügyi miniszter.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, hogy a TikTok és a többi közösségi platform a gyógyszerhiányt megoldani nem tudja, a hiány előidézésében és az indulatok korbácsolásában betöltött szerepük azonban kétségtelen és más módszerekkel alig helyettesíthető.