hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2019-03-25

A korábbi jó gyakorlatok megmaradnak, új többletfeladatok a gyógyszerazonosítási rendszer bevezetéséből, illetve a Brexitből adódnak. Interjú dr. Szentiványi Mátyással, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet főigazgatójával.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2019-02-13

Szombaton indult, de hétfőn már le is állt másfél órára a patikákban az új európai gyógyszerbiztonsági rendszer, amely elvben a hamis orvosságokat szűrné ki, írja a Népszava.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2019-02-11

Az OGYÉI tájékoztatást adott az európai gyógyszer-ellenőrzési rendszer bevezetését követő stabilizációs időszak eljárásrendjéről a rendszer esetleges átmeneti leállása esetére.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2018-07-04

A betegeknek – saját biztonságuk érdekében – a gyógyszerszedés folytatását, orvosaiknak pedig egy hónapon belüli gyógyszerváltást javasol a szakmai grémium.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2018-02-23

Az obstruktív alvási apnoe (OSAS) meglepően gyakori kórkép, amely az életminőséget jelentősen rontja, súlyos szövődményekkel járhat, ugyanakkor nagymértékben aluldiagnosztizált és alulkezelt.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2017-11-10

A patikák rémálma az új e-egészségügy rendszere a Magyar Nemzet beszámolója szerint, a MedicalOnline azt írja, két napra leállt a rendszer, amelyet csütörtökön újraindítottak.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2017-10-31

Az e-recept rendszer leállása esetén papír alapon rendelik a gyógyszereket, derült ki többek között azon a háttérbeszélgetésen, amelyről a MedicalOnline számol be.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2016-06-03

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet a hvg.hu-n megjelent, az „Importtilalmat vezetett be az USA a gödöllői Teva-gyár gyógyszereire” címmel megjelent cikk apropóján az alábbi közleményt teszi közzé.

#9
PharmaOnline
2015-10-19

Gyógyszerész? Patikavezető? A megfelelő gyógyszertárolás biztosítása és ellenőrzése az Ön feladata? A Testo Saveris 2 WiFi-s hőmérséklet-, és páratartalom felügyeleti rendszer használatával nincs többé aggódás, nem kell időrabló adminisztrációval foglalkoznia. Sőt, a 0-24h automatikus felügyeleti rendszer SMS vagy e-mail riasztást is küld határérték túllépés esetén. Patikahálózatok számára is ideális, mivel több mérési pont esetén biztosított a csoportos, távoli adatleolvasás. (X)

#10
PharmaOnline
2014-05-14

Elsősorban a fiatalok körében népszerű, pszichoaktív hatást kifejtő szer jelent meg a magyar feketepiacon.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Köztudott, hogy az alkohol kis mennyiségben izgalmi állapotot okoz, nagyobb mennyiségben álmosít, de miért éppen a sör az, amit a legtöbben a relaxálás italának tekintenek?