hirdetés
2023. február. 07., kedd - Tódor, Rómeó.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 8
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2022-01-19

Biztatók azok az eredmények, melyek szerint a terápia mellett alkalmazott ketamin segítségével tovább tudták távol tartani magukat a nagyivástól az alkoholizmusban szenvedők, írja az Infostart.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2020-08-05

A Johnson & Johnson gyógyszerét az öngyilkossági hajlammal rendelkezők antidepresszánsaként hagyták jóvá Amerikában – derül ki a Világgazdaság írásából.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2018-05-02

A ketamin intranazális adagolása a hagyományos antidepresszánsok hatásának kialakulásáig eltelt hetekben is megszabadíthatja a depressziós betegeket a szuicid gondolatoktól.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2018-04-17

Ígéretesnek mutatkozott a súlyos depresszió és az öngyilkos gondolatok gyors kezelésében a ketamin. Bár elsősorban partidrogként ismert, érzéstelenítőként engedélyezett is a használata.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2016-05-09

A lovak számára nyugtatóként, humánfelhasználásban drogként is számon tartott szer alkalmazási köre a jövőben esetleg bővülhet, írja a hazipatika.com.

#6
PharmaOnline
2014-06-10

Az esetek száma 6 százalékkal nőtt az elmúlt év során.

#7
PharmaOnline
2013-02-19

A narkózis kiváltására és az általános érzéstelenség fenntartására képes szerek világáról beszélgettünk Fülesdi Béla professzorral.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2011-10-20

Az általános anesztetikumok használata után, azaz a műtéti altatásból ébredve a páciensek általában egy kis ideig olyan állapotban vannak, mintha részegek lennének. Egy bostoni kutatócsoport megtalálta a módját, hogyan lehet lerövidíteni ezt a „részeg” periódust.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, hogy a TikTok és a többi közösségi platform a gyógyszerhiányt megoldani nem tudja, a hiány előidézésében és az indulatok korbácsolásában betöltött szerepük azonban kétségtelen és más módszerekkel alig helyettesíthető.