hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 24
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2018-12-20

Várhatóan 2019 őszétől lesz a bárányhimlő (varicella) elleni védőoltás a nemzeti immunizációs program része – válaszolta az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Világgazdaság érdeklődésére.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2018-10-03

A klinikai vizsgálatok száma megduplázódott, a bevétel pedig háromszorosára nőtt a Gyógyszerfejlesztési Koordinációs Központ 2013-as alapítása óta a Debreceni Egyetemen.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2018-04-27

Kásler Miklós lesz az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője, erősítette meg Ónodi Szűcs Zoltán az MKSZ XXX. kongresszusán.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2018-02-22

Gyógyszerfejlesztésre, klinikai kutatásokra vonatkozó együttműködési megállapodást írt alá a Semmelweis Egyetem és az AbbVie Gyógyszerkereskedelmi Kft. vezetése.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2017-10-03

Szeptember 29-én az önálló Gyógyszerésztudományi Kar fennállásának 60. évfordulója alkalmából tartottak jubileumi ünnepséget a Szegedi Tudományegyetemen. A kar vezetése a minőségi oktató és kutató munka iránti töretlen elköteleződést hangsúlyozta.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2017-07-26

Újabb négy évre a QuintilesIMS kiemelt kutatóhelye lesz a Semmelweis Egyetem, így még több klinikai kutatás indulhat a klinikákon – adja hírül a semmelweis.hu.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2017-06-12

Fertőző agyhártyagyulladásban már négyen vesztették életüket idén – tájékoztatta a Világgazdaságot az Emmi. Legutóbb június elején Hevesen halt meg egy féléves gyermek.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2017-03-02

Egyedülálló megoldást hozhat a debreceni Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ keretében megalakuló, sejtvonalalapú biotechnológiai oltóanyaggyártó kísérleti üzem.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2017-01-16

Oltóanyag-előállító kísérleti üzemet adnak át az idén a Debreceni Egyetem (DE) ipari parkjában - jelentette be a felsőoktatási intézmény kancellárja pénteken, az egyetem első, hagyományteremtő szándékkal rendezett évindító partnertalálkozóján.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2016-10-27

Bár a gyógyszer-nagykereskedelem esetleges „központosításáról” már többször is szó esett az elmúlt hónapokban, az érintettekkel erről eddig még senki sem váltott szót.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Köztudott, hogy az alkohol kis mennyiségben izgalmi állapotot okoz, nagyobb mennyiségben álmosít, de miért éppen a sör az, amit a legtöbben a relaxálás italának tekintenek?