hirdetés
2020. március. 28., szombat - Gedeon, Johanna.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2019-07-22

Állandó pörgés, e-mailek hajnali háromkor, meetingekkel teletűzdelt napirend. Úgy érzed, soha nem érsz a to do listád végére? Valójában nem az időnket, hanem az energiánkat kell jól beosztani – erre jelenthet jó megoldást a mindfulness.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2016-02-01

A tiszafából, illetve annak gyümölcséből készült teafőzet fogyasztása veszélyes, mely esetenként végzetes kimenetelű is lehet – reagált egy az interneten megjelent, a köhögés csillapítására ajánlott főzet receptjével kapcsolatban az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2016-01-20

A vény nélkül kapható potencianövelők szedése számos biztonságossági aggályt vet fel – ezt erősítik a legújabb vizsgálatok eredményei is.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2015-05-11

A pszichés izgatottság a montelukast-kezelés ismert és nem gyakori mellékhatása, mégis fontos – különösen a gyermekek ellátásában –, hogy felhívjuk a figyelmet ennek eshetőségére.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2013-09-04

Ahogyan mind több és többféle altató kerül forgalomba, úgy növekszik a felhasználók száma is.Az elmúlt két évtizedben megháromszorozódott, és az időskorúak szedik a legnagyobb arányban ezeket a szereket.

#6
PharmaOnline
2013-04-08
#7
PharmaOnline
2013-02-20

Az elmúlt években elterjedt dizájner drogok révén a legális-illegális felosztás értelmét vesztette, legalábbis orvosi értelemben.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Január elsejével lépett életbe a kábítószerekkel és pszichotróp anyagokkal, valamint az új pszichoaktív anyagokkal végezhető tevékenységekről és ezen anyagok jegyzékre vételéről és jegyzékeinek módosításáról szóló 66/2012. (IV. 2.) Korm. rendelet egyik módosítása.