hirdetés
2020. november. 26., csütörtök - Virág.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 324
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2020-11-26

Nehéz hónapok elé nézünk, a koronavírus-járvány árnyékában közeleg az influenzaszezon, a megbetegedettek közül pedig sokaknak az influenza szövődményeként kialakuló bakteriális tüdőgyulladással is meg kell majd birkózni.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-11-24

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki engedély nélkül, gyógyszerként forgalmazott egy háztartási hipóhoz hasonló hatású készítményt, tájékoztatott a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-11-17

A 24.hu szerint fokozott az érdeklődés, és már van is egy cég Magyarországon, amelynél előfoglalható a vakcina.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-11-14

Jelenleg hatféle  oltóanyagot tesztelnek a világban, amelyek különböző támadáspontokon hatnak a koronavírusra, mondta a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-11-14

A géntechnológiás megoldásokkal kevés a tapasztalat – mondja a Népszavának Pozsgay Csilla címzetes egyetemi docens, gyógyszeripari szakértő, aki jelzi azt is, hogy sok kockázatot rejthetnek a kísérleti oltóanyagok.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-11-12

Másfél héten belül érkezik Magyarországra a koronavírus elleni orosz oltóanyagminta, mondta a külgazdasági és külügyminiszter szerda este az M1 aktuális csatornán.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2020-11-11

A 90 százalékos hatékonyság egyértelműen azt jelenti, hogy a vakcina használatával erős kontroll alá lehetne szorítani a járványt, derül ki a G7 összeállításából.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-11-10

Hazánk decembertől kis mennyiségben, januártól pedig nagy mennyiségben vásárolhat az orosz vakcinából, jelentette be Szijjártó Péter, és egymillió Kínából érkező favipiravirról is beszámolt.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2020-11-10

Kilencven százalékban hatásos lehet az amerikai Pfizer és a német Biontech gyógyszergyártó által kifejlesztett kísérleti oltóanyag az új típusú koronavírus ellen.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2020-11-09

Évi tízmilliárd dolláros üzlet lehet az új koronavírus elleni vakcina a fejlett országokban a The Guardian című brit napilap által idézett elemzők számításai szerint.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
Dr. Csupor Dezső szakgyógyszerész, gyógynövénykutató írása nem a lehetséges "ötleteket" mutatja be, hanem a már elfogadott kezelési módszereket, ajánlásokat.