hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 822
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2019-03-20

Jelenleg még a tíz évvel ezelőtti gyógyszerkiadások szintjéhez képest is hiányzik 20 milliárd forint a gyógyszerkasszából - mondta a Portfolionak Holchacker Péter, az AIPM igazgatója.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2019-03-20

Az ekcéma hatékony kezeléséről, a súlyosabb tünetek kialakulásának megelőzéséről dr. Rózsa Annamária, a Dermatica bőrgyógyásza beszélt.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2019-03-18

Több mint harminc új kemoterápiás protokoll hivatalos bevezetését javasolja az MKOT, a jelenleg is elérhető gyógyszerek alkalmazásában adnának nagyobb mozgásteret az onkológiáknak.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2019-03-18

Az agyonreklámozott gyógyszerek esetében sokszor a reklámidőt fizetjük meg a pénztárnál, ugyanakkor létezik azonos hatóanyagú, de sokkal olcsóbb változatuk, írja a Pénzcentrum.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2019-03-14

Hogyan védekezhet a vásárló a megannyi "csodaszerként" hirdetett termék ellen? Mi védi meg a valóban hatásos készítmények forgalmazóit?

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2019-03-12

Januárban indult útjára az EU finanszírozású STARS (Strengthening Training of Academia in Regulatory Science) projekt 18 tagállami nemzeti gyógyszerhatóság, köztük az OGYÉI részvételével.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2019-03-12

Napjainkra bebizonyosodott és elfogadott, hogy a hüvely egészséges állapotában sem steril. A benne élő mikroorganizmusok összességének, a Lactobacillusok dominálta vaginális mikrobiomnak az egyensúlya kulcsfontosságú a női reproduktív rendszer egészsége szempontjából.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2019-03-11

A gyógyszert mintegy 10 ezer ember szedi, mondta el az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet főigazgatója, Szentiványi Mátyás.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2019-03-07

Néhány napon belül ismét beszerezhető lesz az a szívritmuszavarok megelőzésére szolgáló gyógyszer, amiből január közepén kifogytak a készletek, közölte az Index-szel gyártó.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2019-03-07

Bár az atópiás dermatitisz összetett patomechanizmusa még nem minden elemében ismert, a legutóbbi évek eredményei új terápiás módszerek kifejlesztését és bevezetését mozdították elő.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A napokban futottam össze egy érdekes étrend-ötlettel, ami az egészséges élet mellett a világ megmentését is célul tűzte ki, ez a Planetary Health Diet (PHD).