hirdetés
2021. március. 07., vasárnap - Tamás.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2018-02-28

A Magyar Gyógyszerészi Kamara Területi Elnökök Értekezlete dr. Hetényi László budapesti elnök kezdeményezésére megvitatta egyes gyógyszertári láncok és franchise hálózatok televíziós és köztéri reklámgyakorlatát.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2013-10-05

Kiknek lesz jó a patikák államosítása? – teszi fel a kérést az Indexen közölt cikkében Baraczka Mariann, a HealthCapital Zrt. Vezérigazgatója.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2013-07-10

Leggyakrabban adminisztrációs hiányosságok miatt emelnek kifogást patikai vizsgálataik során a tiszti főgyógyszerészek, tiszti gyógyszerészek.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2013-05-09

Jogszerűen próbálja-e helyzetbe hozni a magyar gyógyszerészeket a külföldi befektetőkkel szemben a kormány?

#5
PharmaOnline
2013-04-10

Kétféle pénzügyi konstrukcióval kívánja támogatni a kormány a patikusokat. 

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2011-12-20

A gyógyszerész kamara frissen megválasztott elnöke szerint nincsenek feloldhatatlan ellentétek a patikusok között, írja a Magyar Hírlap.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2010-11-25

Amennyiben a kormánypárt az utolsó pillanatban sem nyújt be egyéni képviselői módosító indítványt, búcsút vehetünk a Molnár-féle reformkísérlet egyetlen, maradéktalanul végrehajtott elemétől, a liberalizált patikapiactól. A hivatkozási alap ezúttal is a lakosság, holott a jövedelmezőség kormányzati javítása helyett az egykor volt piaci monopólium visszaállításáról van szó.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az illetékekről szóló 1990. évi XCIII. törvény módosításával 2021. január 1-től az elsőfokú közigazgatási hatósági eljárások alapvetően illetékmentessé váltak. Ennek következtében – a törvény 1. számú mellékletében felsorolt néhány speciális esettől eltekintve – nem kell megfizetni a 3000 forintos eljárási illetéket az ügyintézés során.

Dr. Csupor Dezső szakgyógyszerész, gyógynövénykutató írása nem a lehetséges "ötleteket" mutatja be, hanem a már elfogadott kezelési módszereket, ajánlásokat.