hirdetés
2020. augusztus. 09., vasárnap - Emőd.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 96
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-07-17

Míg korábban rendezettnek és kiegyensúlyozottnak tűnt a Magyar Gyógyszerészi Kamara és a kormányzat, valamint az egészségügyi ágazat vezetőinek kapcsolata, az utóbbi hetekben több ügy is erodálta a viszonyokat. A PharmaTribune dr. Hankó Zoltánt, a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnökét kérdezte.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2020-07-01

Jelenleg is zajlik egy nyilvános konzultáció, véleményezhető az európai gyógyszerstratégia. Az europa.eu Martin Seychellt, az egészségügyi és élelmiszer-biztonsági főigazgató-helyettest kérdezte.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2020-06-11

Az amerikai kormány bejelentette, hogy a június 29-i héten kifogynak a készletek, ezért a gyártó céget arra kérték fel, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legtöbb remdesivirt állítsák elő, írja a Liner.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2020-06-05

A Pénzcentrum megvizsgálta, hogyan alakulnak a termékhiányok a patikákban, mennyiben változott a helyzet az egy évvel korábbi állapothoz képest.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-04-17

A belga egészségügyi miniszter tagadja, hogy gyógyszerhiány lenne, miközben a szakszervezeti elnök szerint már kutyáknak és macskáknak szánt gyógyszerekkel kezelik a betegeket, írja az Index.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2020-04-11

Antibiotikumok, kábító fájdalomcsillapító gyógyszerek és altatók Magyarország területéről kereskedelmi tevékenység keretében történő kivitelének tilalmáról döntött az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI).

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2020-04-09

Az EU lazít trösztellenes politikáján, hogy a gyógyszergyártó cégek együttműködhessenek a kórházak gyógyszerrel való ellátásában a koronavírus-járvány alatt, jelentette be az Európai Bizottság illetékes szóvivője a testület sajtótájékoztatóján.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2020-03-20

Közös nyilatkozatot adott ki a gyógyszerhiány kialakulásának megakadályozása érdekében a Magyar Gyógyszerészi Kamara és a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-03-19

Általános gyógyszerhiány nincs, extrém árak viszont vannak a patikákban – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón a MedicalOnline szerint.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-03-18

A koronavírus-járvány a jelenlegi szakaszában – tapasztalatunk szerint – nincs közvetlen hatással a magyarországi gyógyszerellátásra, közölte az OGYÉI.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Miniszterelnökség a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényjavaslattal együtt nyújtotta be az Országgyűlésnek “A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és az egészségügyi készenlétről” szóló törvényjavaslatot. A gyógyszerellátás szempontjából az alábbi fontos rendelkezések maradnak várhatóan továbbra is hatályban.