hirdetés
2020. augusztus. 13., csütörtök - Ipoly.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2019-11-20

A gyógynövények gyűjtésének, termesztésének és feldolgozásának több évszázados hagyományai vannak hazánkban, írja a hirado.hu.

2018-03-14

Mi a helyzet azokkal, akiknek csupán néhány négyzetméternyi terasz vagy pár cserép áll rendelkezésre a gyógynövénytermesztéshez?

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2017-06-05

A középkori gyógynövénytermesztés és -feldolgozás hagyományait ismerhetik meg a látogatók abban a kertben és foglalkoztató központban, amelyet pünkösdvasárnap nyitottak meg az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2017-05-15

Több mint fél milliárd forintos beruházással gyógynövény-feldolgozó épül a Tolna megyei Kajdacson, amely a Pannonpharma Kft. pécsváradi üzemének készít elő az alapanyagokat.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2016-10-28

A középkori gyógynövénytermesztés és -feldolgozás hagyományait ismerhetik meg a látogatók abban a kertben és foglalkoztató központban, amelyet jövő tavaszra alakítanak ki az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban.

#6
PharmaOnline
2013-05-28

Asztalfiókban heverő gyógynövény-ágazati stratégiákból jól állunk, most is éppen készül egy. Múlt és jelen. De van jövőnk? 

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2012-05-29

Tárcaközi bizottság létrehozását szorgalmazza az alapvető jogok biztosa a gyógynövény ágazat átfogó szabályozási és támogatási koncepciójának kidolgozása érdekében. Megállapításai szerint a jelenlegi szabályozás nem szolgálja megfelelően a hazai gyógynövény ágazat érdekeit, ezért két miniszteri rendelet módosítására is javaslatot tett.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A költségvetési törvény megjelenését követően minden évben megvizsgáljuk azokat a tételeket, melyek a gyógyszerellátás számára jelentőséggel bírnak.