hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2018-01-05

Agyógyszerészek felelőssége, hogy a biztonságos és hatékony öngyógyítást megfelelő irányba tereljék, és ha kell, orvoshoz küldjék a vény nélküli gyógyszert vásárló pácienst, írja a Magyar Idők.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2014-11-28

Hétfőtől élesben folytatódik az a program, amelyben tesztelték a gyógyszerészi gondozással kapcsolatos irányelveket,  amint megjelennek a közlönyben is a standardok, a rendszer kiterjeszthető minden patikára.

#3
PharmaOnline
2014-03-12

Március végéig jelentkezhetnek azok a patikák, amelyek részt vennének a működést segítő standardok és a gondozási irányelv-tervezetek kipróbálásában. A folyamat az egészségügyben megkezdett önkéntes akkreditációs folyamat része. A Patikablog szerzője, Horváth Róbert kérdezte kollégái véleményét.

#4
PharmaOnline
2013-11-27

Tudatosan lassítani kell a futószalagszerű ellátást a patikákban, ahol a jövedelmi arányokat az árrés felől a szolgáltatások irányába kell mozdítani, mert ez a záloga annak, hogy valóban egészségügyi intézményként működhessenek – mondja prof. dr. Soós Gyöngyvér, a Szegedi Tudományegyetem Klinikai Gyógyszerészeti Intézetének egyetemi tanára.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az összes vény nélkül kapható láz- és fájdalomcsökkentő, gyulladáscsökkentő nagyjából azonos módon hat, ezért ezeket ne vegyük be egyszerre.