hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2018-01-05

Agyógyszerészek felelőssége, hogy a biztonságos és hatékony öngyógyítást megfelelő irányba tereljék, és ha kell, orvoshoz küldjék a vény nélküli gyógyszert vásárló pácienst, írja a Magyar Idők.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2014-11-28

Hétfőtől élesben folytatódik az a program, amelyben tesztelték a gyógyszerészi gondozással kapcsolatos irányelveket,  amint megjelennek a közlönyben is a standardok, a rendszer kiterjeszthető minden patikára.

#3
PharmaOnline
2014-03-12

Március végéig jelentkezhetnek azok a patikák, amelyek részt vennének a működést segítő standardok és a gondozási irányelv-tervezetek kipróbálásában. A folyamat az egészségügyben megkezdett önkéntes akkreditációs folyamat része. A Patikablog szerzője, Horváth Róbert kérdezte kollégái véleményét.

#4
PharmaOnline
2013-11-27

Tudatosan lassítani kell a futószalagszerű ellátást a patikákban, ahol a jövedelmi arányokat az árrés felől a szolgáltatások irányába kell mozdítani, mert ez a záloga annak, hogy valóban egészségügyi intézményként működhessenek – mondja prof. dr. Soós Gyöngyvér, a Szegedi Tudományegyetem Klinikai Gyógyszerészeti Intézetének egyetemi tanára.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az interneten számos "jó tanácsot" találunk arra az esetre, ha szívroham gyanúja áll fenn. Ezek nagy része ártalmatlan butaság, egészen addig, míg nem késleltetik a szakszerű ellátást.