hirdetés
2021. április. 20., kedd - Tivadar.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2020-01-09

Egymillió USD a részvételi költsége annak a Kolumbiában szervezett klinikai vizsgálatnak, amiben a telomeráz enzim révén próbálnak plusz éveket nyerni.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2018-08-10

Gyógyulással, új ismeretek gyors elsajátításával, fogyással, vagy fiatalodással kecsegtetnek az úgynevezett „csodát ígérő termékeket” kínáló honlapok. Ismérveiket a HatvanOnline listázta.

#3
PharmaOnline
2014-12-12

A Gazdasági Versenyhivatal harmincmillió forintra bírságolta a Maxilift és a Stem Cell Therapy fiatalító-ránctalanítók forgalmazóját.

#4
PharmaOnline
2014-10-11

Egyre több bizonyíték utal arra, hogy néhány széles körűen használt, „közönséges” gyógyszer akár egy évtizeddel is meghosszabbíthatja az emberi életet – a bennfentesek el is kezdték off-label fogyasztásukat.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2011-12-28

A mértéktelen étkezés öregíti az agyat, míg a kevesebb étel bekapcsol egy molekulát, mely elősegíti az agyszövet fiatalon tartását.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Már az ókorban is alkalmazták: a csatákban szerzett sérüléseket, töréseket a nadálytő gyökeréből készült masszával kenték be a seb védelme és a gyógyulás gyorsítása céljából. Napjainkban hátfájás, ízületi fájdalom, húzódások és zúzódások kezelésre alkalmazzák.