hirdetés
2022. október. 07., péntek - Amália.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2022-06-11

Az innovatív gyógyszereket gyártó mintegy 25 vállalat fizeti meg a gyógyszerekre kirótt extra adó 80 százalékát, míg a hazai cégekre a húszmilliárdos összeg maradéka, mintegy 4 milliárd forint juthat, írja a Népszava.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2022-06-09

Az AIPM a szakmai párbeszéd haladéktalan megindítását, valamint a gyógyszeriparral kötendő közös intézkedési terv megvalósítását kéri az új kormánytól.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2022-05-26

A gyógyszerforgalmazóktól 20 milliárd forintos többletbevételt remél a kormány extraprofitadóként – jelentette be a csütörtöki Kormányinfón Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az orröblítés, azaz az orrüreg napi kétszeri, fiziológiás sóoldattal történő átöblítése a koronavírus-fertőzés kimutatását követően jelentősen csökkentheti a kórházi kezelés és a halálozás kockázatát.

A dohányzás és a tüdőrák vagy az érszűkület közötti kapcsolatról mindenki tud, rengeteget hallani róla, azonban egy kevésbé hangsúlyozott, ugyanakkor legalább ennyire fontos káros következménye, hogy jelentősen növeli a 2-es típusú cukorbetegségre való hajlamot.