hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2019-07-31

Az endometriózissal járó fájdalmak néhány hónapon keresztül tartó jelentős mérsékléséhez vezethetnek a botoxos injekciók.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2019-01-21

A kormány kiterjesztené 12 éves fiúkra is HPV-védőoltást az iskolai védőoltási program keretében, mondta az egészségügyért felelős államtitkár egy budapesti rendezvényen.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2018-03-21

Míg a Richter stratégiai készítménye májusig parkolópályára került Európában, amerikai törzskönyvezése pedig nem történik meg augusztusig, a konkurensek igyekeznek kihasználni az ölükbe hulló lehetőséget, írja a Világgazdaság.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2017-08-08

A fogamzásgátlásról és a családtervezésről sok téves információ is kering a köztudatban, dr. Lőrincz Ildikó nőgyógyász-endokrinológus összeszedte a legfontosabbakat.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2017-03-09

Az ösztrogéndominancia egyre több nőt érint, nem csak kellemetlen tüneteket okoz, de súlyos betegségekhez, akár meddőséghez is vezethet.

#6
PharmaOnline
2014-06-03

A Bayer jelenleg is zajló 43 klinikai vizsgálatában öt olyan hatóanyag szerepel, amely bevezetése esetén áttörést hozhat a gyógyításban.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Január elsejével lépett életbe a kábítószerekkel és pszichotróp anyagokkal, valamint az új pszichoaktív anyagokkal végezhető tevékenységekről és ezen anyagok jegyzékre vételéről és jegyzékeinek módosításáról szóló 66/2012. (IV. 2.) Korm. rendelet egyik módosítása.