hirdetés
2020. április. 04., szombat - Izidor.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 9
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2017-04-26

A kórházi gyógyszerészet érdekében kifejtett kiemelkedő szakmai és közéleti tevékenység elismeréseként adományozott kitüntetéseket április 21-én, a Kórházi Gyógyszerészek XXI. Kongresszusán vették át a díjazottak.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2016-03-01

Padlón van a hazai egészségügy és a hozzá fűzött társadalmi bizalom egyaránt; az űrt a patikák és a gyógyszerészek tölthetnék be – hangzott el a többi közt a Gyógyszerészet, gyógyszerellátás kulcskérdései című továbbképző tanfolyamon.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2014-01-23

Jelentős munka folyik az egészségügyi szakmai kollégium gyógyszerészeti területén; számos, a gyógyszerészi gondozásban bevezetendő új szakmai irányelv vár elfogadásra.

#4
PharmaOnline
2014-01-16

Milyen kihívások előtt áll a gyógyszerészet? Felkészültünk a kutatás és -fejlesztés, a gyógyszergyártás és a gyógyszerellátás előtt álló változásokra? És mire számíthatnak a gyógyszerészi karra jelentkezők? Van esély a pályamódosításra? A PharmaOnline körképében a gyógyszerészi hivatás ismert és elismert szaktekintélyei mondják el véleményüket. 

#5
PharmaOnline
2013-11-27

Tudatosan lassítani kell a futószalagszerű ellátást a patikákban, ahol a jövedelmi arányokat az árrés felől a szolgáltatások irányába kell mozdítani, mert ez a záloga annak, hogy valóban egészségügyi intézményként működhessenek – mondja prof. dr. Soós Gyöngyvér, a Szegedi Tudományegyetem Klinikai Gyógyszerészeti Intézetének egyetemi tanára.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2013-08-05

Lényegében holtverseny alakult ki Budapest és Debrecen között az idei felvételi ponthatárokban a gyógyszerészet területén. 

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2013-06-27

Magyarországot elhagyni, külföldön újrakezdeni  – nagy dilemma, de vannak, akik belevágtak. Arra kértük őket, írják meg, mit tapasztalnak. 

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2013-05-22

Az egyik legsikeresebb szakmában, a gyógyszerészek körében lassanként megjelent a munkanélküliség. A megszorítások miatt egyre kevesebb álláshely maradt.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2013-03-21

Mit kell tudni a gyógyszerészi gondozásról? – fókuszban az emeltszintű tevékenység.  

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Január elsejével lépett életbe a kábítószerekkel és pszichotróp anyagokkal, valamint az új pszichoaktív anyagokkal végezhető tevékenységekről és ezen anyagok jegyzékre vételéről és jegyzékeinek módosításáról szóló 66/2012. (IV. 2.) Korm. rendelet egyik módosítása.