hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2018-01-04

Előadássorozatot indít az VIII. és IX. kerületi középiskolásoknak a bőrbetegségekről a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikája.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2016-11-23

December 10-én Szegeden, a Gyógyszerészkar Eötvös utca 6. szám alatti épületében előadássorozat és beszélgetés kezdődik Gyógyszerészet és ismeretterjesztés címmel.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2014-04-24

Beszámoló a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság konferenciájáról. 

#4
PharmaOnline
2013-09-06

105 milliárd forintot osztott ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma az első félévben. Mennyi jutott az egészségügyi szervezeteknek? 

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2012-10-15

Sok jó nem várható a nemzetközi gyógyszerpiacon, s ez nálunk sincs másként. Ez utóbbi a magángyógyszerészek konferenciáján derült ki, ahol az is elhangzott: azonnali 20 milliárdos tőkeinjekcióra lenne szüksége a patikáknak.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Azok az egzotikus növények, amelyeket Európában korábban egyáltalán nem alkalmaztak élelmiszerként, csak biztonságosságuk igazolása után kerülhetnek forgalomba étrend-kiegészítőként. Mégis előfordul, hogy ilyen növények (illegálisan) előfordulnak termékekben, ami elsősorban azért aggályos, mert elképzelhető, hogy használatuk egészségi kockázatokkal jár.