hirdetés
2022. október. 07., péntek - Amália.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2022-03-09

A Publicis Groupe-hoz tartozó Zenith legújabb Business Intelligence - OTC Healthcare jelentése szerint a vény nélkül kapható gyógyászati készítményekhez kapcsolódó reklámköltések 2022-ben 7,6%-kal, 2023-ban pedig 5,0%-kal fognak növekedni a világpiaci szempontból legmeghatározóbb 13 országban.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2019-10-08

A fogyasztóvédelmi hatóság eredményesen lép fel az e-kereskedelemben a megtévesztő termékeket értékesítő webáruházakkal szemben a fogyasztók érdekében.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2011-08-11

Tíz százalékot meghaladó árfolyamesés miatt néhány percre szüneteltette a tőzsde az Egis részvények kereskedését.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2011-04-29

A korrupció összetett jelenség, lényegét valójában lehetetlen tisztán a jog eszközeivel megragadni és teljeskörűen leírni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az orröblítés, azaz az orrüreg napi kétszeri, fiziológiás sóoldattal történő átöblítése a koronavírus-fertőzés kimutatását követően jelentősen csökkentheti a kórházi kezelés és a halálozás kockázatát.

A dohányzás és a tüdőrák vagy az érszűkület közötti kapcsolatról mindenki tud, rengeteget hallani róla, azonban egy kevésbé hangsúlyozott, ugyanakkor legalább ennyire fontos káros következménye, hogy jelentősen növeli a 2-es típusú cukorbetegségre való hajlamot.