hirdetés
2021. április. 20., kedd - Tivadar.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2019-09-26

Úgy tűnik, most először sikerült a kutatóknak az emberek biológiai életkorát mutató óra mutatóját gyógyszeresen visszaforgatni.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2016-08-03

A stressz leggyakrabban egészségromboló hatása miatt kerül szóba, ám az unikornis.hu cikkében kutatásokra hivatkozva arról ír, hogy hatását illetően sokat számít, építőnek vagy rombolónak tekintjük-e.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2016-03-30

Az acne a pilosebaceus folliculusok obstruktív, krónikus, gyulladásos betegsége, amely az életkornak, a betegség súlyosságának és a testtájékoknak megfelelően változatos klinikai képpel manifesztálódhat.

#4
PharmaOnline
2014-09-15

Magyar szerzők bizonyították először kísérletesen egy endohallucinogén fiziológiás szerepét. A DMT fontos szerepet játszik az immunrendszer szabályozásában, új hatásmechanizmusú gyulladás- és rákellenes gyógyszerek alapja lehet.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Már az ókorban is alkalmazták: a csatákban szerzett sérüléseket, töréseket a nadálytő gyökeréből készült masszával kenték be a seb védelme és a gyógyulás gyorsítása céljából. Napjainkban hátfájás, ízületi fájdalom, húzódások és zúzódások kezelésre alkalmazzák.