hirdetés
2022. augusztus. 13., szombat - Ipoly.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 116
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2022-08-05

Az Amerikai Diabétesz Társaság (American Diabetes Association, ADA) 2022 elején is nyilvánosságra hozta a cukorbetegség egészségügyi ellátására vonatkozó friss standardjait.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2022-07-04

A Manchesteri Egyetem kutatói olyan gélt fejlesztettek ki, melyet a szívbe lehet injektálni. Az anyag abban segít, hogy a szívbe juttatott sejtek új szövetet építsenek, írja az Infostart.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-06-23

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eltávolíttatja a Facebookról, a YouTube-ról és a Vimeoról a Max-Immun Kft. hirdetéseit, miután a cég továbbra sem szüntette be a C-peptid termékek jogsértő reklámozását.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2022-06-10

Krónikus szívelégtelenségben a közelmúltban napvilágot látott randomizált, kontrollált vizsgálatok eredményeinek köszönhetően a kezelési lehetőségek palettája folyamatosan bővül. Az elmúlt 2-3 évben két új gyógyszer, illetve gyógyszercsoport jelent meg a kórkép kezelésében.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2022-05-24

A terápiás célú fejlesztések tématerület kutatási hipotézise, hogy az innovatív gyógyszer-és speciális élelmiszer, orvostechnikai eszközök fejlesztését valósítsa meg.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2021-09-20

Sikeresen befejeződött A gyógyszerkutatás újabb irányai: peptid-fehérje kölcsönhatások a magasabb rendű fehérjeszerveződések szabályozásában- PHARMPROT teaming című projekt.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2021-09-02

Brazil kutatók azt találták, hogy a kígyóméreg egy molekulája megakadályozta az új típusú koronavírus reprodukcióját majomsejtekben, írja az MTI nyomán a Portfolio.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2021-07-02

A Barcelona és a Zaragoza Egyetem kutatói a Nature Communications hasábjain számoltak be arról, hogy egy olyan endogén humán peptidre bukkantak, amely képes a Parkinson-kór kialakulásában és súlyosbodásában komoly szerepet játszó alfa-szinuklein oligopeptidek aggregációjának megakadályozására.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2021-05-17

A Proinzulin C-peptid kozmetikumok hirdetései valótlanul tulajdonítottak gyógyhatást, koronavírus elleni hatásosságot is a termékeknek.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2021-05-04

A japán Kumamoto Egyetem kutatói a Molecular Pharmaceutics folyóiratban megjelent cikkükben arról számoltak be, hogy jó eredményeket értek el egy új adalékanyaggal ellátott inzulin orális adagolásával.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az édeskömény Dél-Európában és a Földközi-tenger mellékén őshonos, az ókor óta emésztési panaszok enyhítésére használt gyógynövény, amit fűszerként és élelmiszernövényként is hasznosítanak.