hirdetés
2020. augusztus. 05., szerda - Krisztina.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 115
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> Hungaropharma 70
2020-06-08

Az elmúlt hetekben-hónapokban reflektorfénybe kerültek a pedagógusok, és az online tanítás. A tanév utolsó hetét kezdtük el, a tanulságokat érdemes levonni, és azokat átgondolva készülni a jövőre. Interjú Hajnal Gabriella miniszteri biztossal, a Klebelsberg Központ elnökével.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-03-28

Minden egészségügyi dolgozó ingyen és korlátlanul  használhatja a helyközi közösségi közlekedési járatokat – hangzott el a többi közt az operatív törzs szombati tájékoztatóján.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-03-26

További 6,6 millió szájmaszk gyártását kezdik meg a büntetés-végrehajtási (bv-) intézetekben, miután Törökországból nyolc tonna alapanyag érkezett, tájékoztatta a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) csütörtökön az MTI-t.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-03-18

Döntő áttörést értek el a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) Nemzeti Biztonsági Laboratóriumában – jelentette be a MedicalOnline szerint Müller Cecília tisztifőorvos.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> Hungaropharma 70
2020-03-13

Dr. Feller Antallal, a Hungaropharma vezérigazgatójával a konkrét feladatokról beszéltünk, valamint arról is, hogy min kell a világnak változtatni a jövőben, ha csökkenteni akarjuk egy esetleges pandemia és következményeinek kockázatát.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-03-02

Van elég gyógyszer és lesz megfelelő mennyiségű szájmaszk a patikákban – tájékoztatta az InfoRádiót a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke, dr. Hankó Zoltán.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2020-02-27

A büntetés-végrehajtás által gyártott maszkok kiszállítását az Állami Egészségügyi Ellátó Központ folyamatosan végzi a gyógyszertárakba, közölte a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs szóvivője.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-02-01

Soron kívül megkezdte az egészségügyi védőmaszkok gyártását a büntetés-végrehajtási szervezet.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2019-11-29

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a cég jogsértő módon, közvetlenül szólított meg gyermekkorúakat Supradyn Kids multivitamin-készítményének egyes reklámjaiban. A hatóság 7 millió forintos bírságot szabott ki a gyógyszercégre.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2019-11-08

Bírósági határozat született arról, hogy csődbe ment a tavaly botrányba keveredett Csangcsun Csangseng kínai vakcinagyártó cég, adta hírül a Hszinhua kínai állami hírügynökség pénteken.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Miniszterelnökség a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényjavaslattal együtt nyújtotta be az Országgyűlésnek “A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és az egészségügyi készenlétről” szóló törvényjavaslatot. A gyógyszerellátás szempontjából az alábbi fontos rendelkezések maradnak várhatóan továbbra is hatályban.